Skip to main content

Primul meci al Angliei la Euro 2016, cifre-record în Marea Britanie. Cel mai urmărit program al anului

 
Sursa foto: onlinesport.ro
Sursa foto: onlinesport.ro

Audienţe-record pentru meciul de debut al naţionalei Angliei de la Euro 2016. Partida dintre Anglia şi Rusia, încheiată cu un egal, a fost urmărită în Marea Britanie de peste 12,9 milioane, şi a avut un vârf de 14 milioane de privitori.

Publicitate

Partida, difuzată de canalul britanic ITV, a fost cea mai urmărită din acest an, anunţă The Guardian. Meciul Anglia - Rusia a scos cifre peste cel mai umărit program din acest an, cea de-a doua ediţie a show-ului de talente Britain’s got Talent cu peste 2,6 milioane de privitori.

Până la momentul meciului, Britain’s got Talent înregistrase cea mai mare audienţă de anul acesta. A doua ediţie a show-ului de talente, difuzată pe 16 aprilie, a avut o medie a audienţei de 10.3 milioane de privitori, cu un vârf de audienţă de 11.6 milioane. Chiar şi aşa, partida de sâmbătă seară nu a reuşit să bată audienţa meciului de debut al Angliei de la Cupa Mondială din 2014. Atunci, duelul Anglia-Italia, difuzat în Anglia de BBC1, a măsurat o audienţă de 14.4 milioane de privitori.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus