Skip to main content

Pro TV a lansat aplicaţia de mobil Ştirile Pro TV, pentru iPhone şi Android. Informaţii de la Euro, în timp real

 
Pro TV a lansat aplicaţia de mobil Ştirile Pro TV, pentru iPhone şi Android. Informaţii de la Euro, în timp real

Pro TV a lansat aseară, în cadrul jurnalului de la ora 19.00, prezentat de Andreea Esca, aplicaţia de mobil Ştirile Pro TV, disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât şi pentru iPhone.

Publicitate

"Aplicaţia poate fi utilizată oriunde în lume şi oferă utilizatorilor acces la cele mai noi informaţii, permiţându-le să fie mereu la curent cu cele mai recente ştiri interne, externe, din domeniile entertaiment, social, politic, financiar, travel, special sau sănătate", spun reprezentanţii Pro TV.

Aplicaţia Ştirile Pro TV are şi o secţiune dedicată UEFA Euro 2016 unde utilizatorii vor avea acces la scorurile, statisticile şi chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal. În categoria dedicata competiţiei europene se vor găsi şi cele mai noi informaţii de la corespodenţii PRO TV din Franţa.

Aplicaţia are şi categorii pentru emisiunile ce fac parte din cupola ştirilor, precum România, te iubesc!, După 20 de ani, Ce se întâmplă doctore şi iLikeIT, dar şi o secţiune PROTV.ro care acumulează cele mai importante ştiri de pe microsite-urile show-urilor PRO TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Ion
    Pentru Windows Phone cand va fi disponibila aplicatia?

Trimite un comentariu

sus