Skip to main content

Schimbări din toamnă la Realitatea TV: Denise Rifai, promovată spre Prime-Time. Matinal fără Dorin Chioțea

 
Schimbări din toamnă la Realitatea TV: Denise Rifai, promovată spre Prime-Time. Matinal fără Dorin Chioțea

Realitatea TV pregătește o serie de schimbări din toamnă. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Denise Rifai va fi “ridicată” în grila de programe, mai aproape de Prime-Time. Intervalul matinal – Dimineața de știri – va fi regândit. Din program va fi mutat Dorin Chioțea, care urmează să primească un interval în programele de weekend.

Denise Rifai se ocupă, în prezent, de intervalul orar 15.00-18.00. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ea va avea un tronson mai apropiat de Prime-Time, după ora 18.00 (Andra Miron, prezentatoarea jurnalului Realitatea TV, urmează să intre în concediu de maternitate).

Din matinalul Realitatea TV va ieși Dorin Chioțea. El urmează să se ocupe de un alt tronson orar. Ziua de vineri va fi regândită editorial și se va concentra pe informații de tip magazin, turism, timp liber și recomandări.

Emma Zeicescu rămâne în grila de toamnă. Eli Roman, reîntoarsă din concediu de maternitate, se va regăsi în programele Realitatea TV.

Edward Pastia: “se pregătesc schimbări”

Contactat de Paginademedia.ro, Edward Pastia, director executiv Realitatea TV, nu a comentat informațiile. Doar că “se pregătesc schimbări”.

Publicitate

Edward Pastia, pentru Paginademedia.ro:

“Ceea ce pot spune este că nimeni nu are bătut tronsonul în cuie. Luăm în calcul mai multe variante, astfel încât să creștem.

În mod clar, se pregătesc schimbări la Realitatea TV. În primul rând, ne așteaptă o toamnă foarte grea, încărcată informațional și, în al doilea rând, credem că este timpul să reîncepem creșterea.

Până în toamnă, de unii oameni ne vom despărți, cu alții ne vor reîntâlni pe post, iar alte nume vor fi noi. Intenționăm să ne consolidăm și zona redacțională, partea de reporteri”, a mai spus oficialul Realitatea TV.

Pastia a precizat că vor fi modificări inclusiv “la nivelul conducerii stației”.

Conducerea executivă a Realitatea TV este exercitată, în prezent, de Edward Pastia. Postul de știri nu are un redactor-șef, dar trei EOD (Editor of the day) asigură coordonarea editorială a știrilor: Mădălina Dulamă, Robert Tătăruș și Bianca Onea.
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • ....se intrezareste o ....moarte clinica din toamna....pacat!!! Oamenii valorosi sunt usor, usor indepartati, iar .... tatele, promovate... asta va doriti, Realitatea?????
  • Macar Realitatea Tv mișcă, schimbă ceva, dar lucrează unde nu trebuie. Ei au o imagine prăfuită. Degeaba se laudă că sunt cei mai vechi, când știrile nu sunt dinamice. Au aceiași invitați. Le trebuie ritm. Crainici mai animati, mai implicati, nu prompteristi.

Trimite un comentariu