Skip to main content

Schimbări din toamnă la Realitatea TV: Denise Rifai, promovată spre Prime-Time. Matinal fără Dorin Chioţea

 
Schimbări din toamnă la Realitatea TV: Denise Rifai, promovată spre Prime-Time. Matinal fără Dorin Chioţea

Realitatea TV pregăteşte o serie de schimbări din toamnă. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Denise Rifai va fi “ridicată” în grila de programe, mai aproape de Prime-Time. Intervalul matinal – Dimineaţa de ştiri – va fi regândit. Din program va fi mutat Dorin Chioţea, care urmează să primească un interval în programele de weekend.

Publicitate

Denise Rifai se ocupă, în prezent, de intervalul orar 15.00-18.00. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ea va avea un tronson mai apropiat de Prime-Time, după ora 18.00 (Andra Miron, prezentatoarea jurnalului Realitatea TV, urmează să intre în concediu de maternitate).

Din matinalul Realitatea TV va ieşi Dorin Chioţea. El urmează să se ocupe de un alt tronson orar. Ziua de vineri va fi regândită editorial şi se va concentra pe informaţii de tip magazin, turism, timp liber şi recomandări.

Emma Zeicescu rămâne în grila de toamnă. Eli Roman, reîntoarsă din concediu de maternitate, se va regăsi în programele Realitatea TV.

Edward Pastia: “se pregătesc schimbări”

Contactat de Paginademedia.ro, Edward Pastia, director executiv Realitatea TV, nu a comentat informaţiile. Doar că “se pregătesc schimbări”.

Edward Pastia, pentru Paginademedia.ro:

“Ceea ce pot spune este că nimeni nu are bătut tronsonul în cuie. Luăm în calcul mai multe variante, astfel încât să creştem.

În mod clar, se pregătesc schimbări la Realitatea TV. În primul rând, ne aşteaptă o toamnă foarte grea, încărcată informaţional şi, în al doilea rând, credem că este timpul să reîncepem creşterea.

Până în toamnă, de unii oameni ne vom despărţi, cu alţii ne vor reîntâlni pe post, iar alte nume vor fi noi. Intenţionăm să ne consolidăm şi zona redacţională, partea de reporteri”, a mai spus oficialul Realitatea TV.

Pastia a precizat că vor fi modificări inclusiv “la nivelul conducerii staţiei”.

Conducerea executivă a Realitatea TV este exercitată, în prezent, de Edward Pastia. Postul de ştiri nu are un redactor-şef, dar trei EOD (Editor of the day) asigură coordonarea editorială a ştirilor: Mădălina Dulamă, Robert Tătăruş şi Bianca Onea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Viorica          Viorica
    ....se intrezareste o ....moarte clinica din toamna....pacat!!! Oamenii valorosi sunt usor, usor indepartati, iar .... tatele, promovate... asta va doriti, Realitatea?????
  • Andi Andi
    Macar Realitatea Tv mișcă, schimbă ceva, dar lucrează unde nu trebuie. Ei au o imagine prăfuită. Degeaba se laudă că sunt cei mai vechi, când știrile nu sunt dinamice. Au aceiași invitați. Le trebuie ritm. Crainici mai animati, mai implicati, nu prompteristi.
  • andipanda andipanda
    Chiotea trebuia zburat de mult.Oricum,au facut otita de la RTV.Pacat.
  • Iuli Iuli
    No' asta da scadere in audienta din toamna. Si-o fac cu mana lor

Trimite un comentariu

sus