Skip to main content

The Practice este agenția de PR a Netflix în România

 
The Practice este agenția de PR a Netflix în România
Joris Evers, șeful comunicării Netflix în Europa - Sursa foto: ICEEfest

La cateva luni de la intrarea pe piata din Romania, Netflix are un partener local: agentia The Practice, pentru serviciile de PR. 

Publicitate

Platforma de video streaming Netflix lucrează în România cu agenția de PR The Practice, pentru partea de comunicare. Anunțul a fost făcut într-o conferință susținută de Joris Evers, șeful comunicării Netflix în Europa, prezent astăzi la evenimentul dedicat industriei de digial, ICEEfest, organiza la București pe 9 și 10 iunie. 

Netflix va lucra si cu alti provideri romani de servicii, pentru serviciile de subtitrare, de exemplu. ”Discutam cu mai multi furnizori, nu am stabilit inca”, a spus oficialul companiei.

Compania urmareste si parteneriate cu companiile de telecomunicatii din Romania, a mai spus reprezentantul Netflix, fara a intra in detalii.

Filme traduse pana la sfarsitul anului

Aceasta este prima prezență a unui reprezentant Netflix în România. Acesta a mai spus, printre altele, că Netflix, disponibil în țara noastră din luna ianuarie 2016, nu plănuiește să facă angajări pe teritoriul României.

Acesta a mai dezvăluit în conferința susținută astăzi că cele mai multe producții disponibile pe Netflix vor avea traducere de la finalul acestui an.  

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu