Skip to main content

The Practice este agenţia de PR a Netflix în România

 
Joris Evers, şeful comunicării Netflix în Europa - Sursa foto: ICEEfest
Joris Evers, şeful comunicării Netflix în Europa - Sursa foto: ICEEfest

La cateva luni de la intrarea pe piata din Romania, Netflix are un partener local: agentia The Practice, pentru serviciile de PR.

Publicitate

Platforma de video streaming Netflix lucrează în România cu agenţia de PR The Practice, pentru partea de comunicare. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă susţinută de Joris Evers, şeful comunicării Netflix în Europa, prezent astăzi la evenimentul dedicat industriei de digial, ICEEfest, organiza la Bucureşti pe 9 şi 10 iunie.

Netflix va lucra si cu alti provideri romani de servicii, pentru serviciile de subtitrare, de exemplu. ”Discutam cu mai multi furnizori, nu am stabilit inca”, a spus oficialul companiei.

Compania urmareste si parteneriate cu companiile de telecomunicatii din Romania, a mai spus reprezentantul Netflix, fara a intra in detalii.

Filme traduse pana la sfarsitul anului

Aceasta este prima prezenţă a unui reprezentant Netflix în România. Acesta a mai spus, printre altele, că Netflix, disponibil în ţara noastră din luna ianuarie 2016, nu plănuieşte să facă angajări pe teritoriul României.

Acesta a mai dezvăluit în conferinţa susţinută astăzi că cele mai multe producţii disponibile pe Netflix vor avea traducere de la finalul acestui an.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus