Skip to main content

VIDEO. Relansare Bucovina: Pierzi apă, câştigi viaţă. Cum aşa?

 
VIDEO. Relansare Bucovina: Pierzi apă, câştigi viaţă. Cum aşa?

Campanie de relansare pentru marca de ape minerale Bucovina, după ce a fost preluată de proprietarul sucurilor Tymbark (Maspex). „Sete de echilibru” este sloganul noii campanii Bucovina. „Te-ai gândi vreodată că atunci când trăieşti din tot sufletul corpul tău pierde apă?”, spune vocea din off în spotul lansat deja pe TV. Mesajul: „De fiecare dată când pierzi apă, câştigi, de fapt, viaţă”.

Publicitate

Campania a început pe 22 iunie, este semnată de agenţia FCB Bucharest şi va fi vizibilă pe TV, OOH, print, radio şi online .

Alecsandra Roman, Head of Strategy FCB Bucharest, despre ideea din spatele campaniei:

„Pornind de la ADN-ul brandului, ne-am dorit să existe continuitate în strategia de comunicare şi să ducem cu un pas mai departe promisiunea de «echilibru suprem pentru corp şi minte», o platformă ancorată în compoziţia echilibrată a produsului. Ce ne-am propus a fost să înţelegem cum se traduce echilibrul dintre corp şi minte pentru fiecare dintre noi şi să ataşăm acestei promisiuni un insight.

Gândul de la care am pornit a fost că echilibrul vine din tensiunea dintre «ce îmi doresc» şi «ce trebuie să fac», dintre lucrurile care mă fac să simt că trăiesc – să învăţ ceva nou, să am un secret, să-mi dau timp să mă plictisesc, să mă prostesc uneori – şi ce am «de făcut» în fiecare zi. De aceea, mesajul din spate este că echilibrul vine dacă faci mai des ceea ce simţi. Din plin, cu sete.’’ – a adăugat .

Claudiu Dobriţă, Creative Director FCB Bucharest:


„«Însetează-te!» e un îndemn care vine să astâmpere setea de echilibru din fiecare dintre noi. Ne lipseşte timpul nostru, ne lipsesc propriile alegeri, ne lipseşte libertatea. Într-o lume în care oamenii se feresc să se exprime sub presiunea de a nu încălca norma, doar trăind intens simţi că îţi aparţii. Şi de fiecare dată când râzi, plângi, te înfiori, doreşti, transpiri, te temi sau ţi-e poftă, corpul tău pierde apă. Bucovina e cea care te încurajează să pierzi apă şi să câştigi, în loc, viaţă. Asta e esenţa echilibrului.’

Spotul TV „Însetează-te” a fost regizat de Radu Muntean, avându-l ca director de imagine pe Radu Lucaciu, şi a fost filmat în Bucureşti de casa de producţie D-Studio, producător Ducu Ion. Postproducţia s-a realizat în studiourile Animotion, iar coloana sonoră originală îi aparţine lui Electric Brother.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • man man
    " Bucovina sete de echilibru " , " ... cand pierzi apa castigi viata" (compensatie) , frumoasa supercampioana Catalina Ponor , puritatea excelenta a apei sunt indemnuri geniale pentru a bea numai apa Bucovina, dar ... nu se prea gaseste ! Vanzatoarele spun ca apa merge la export si greu o mai gasim in supermarket-uri.
  • R2D2 R2D2
    "propietarul" ???
  • Mihaela Mihaela
    Cam ciudata. Mai ales partea aia cu ,,de fiecare data cand pierzi apa...'' Bine ca nu au spus direct, ti se rupe apa, ca deja stiam clar ca e din reclama. Pe mine, una, nu m-a convins. Votam?
  • david david
    Just water. Multe cuvinte care nu zic nimic. Vrajeli de marketing. Banalus extremus

Trimite un comentariu

sus