Skip to main content

Ce spun românii, ediţii de vară, într-un format schimbat. Care este motivul

 
Ce spun românii, ediţii de vară, într-un format schimbat. Care este motivul
Cabral

Formatul emisiunii Ce spun românii a suferit o serie de schimbări care vor fi vizibile de săptămâna viitoare în câteva ediţii dedicate sezonului estival. Pro TV va difuza începând de luni, 25 iulie, o serie de ediţii speciale de vară a game show-ului Ce spun românii. În ediţiile de vară, concurenţii au fost aleşi în funcţie de profesie.

Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 16.00. 

Publicitate

Cabral explică schimbarea formatului Ce spun românii, pe timp de vară:

”Peste vară avem niște noutăți simpatice, căldura ne schimbă compoziția aluatului: jucăm cu grupuri de câte cinci persoane! Facem asta pentru a le răspunde celor care ne-au scris și ne-au spus că-și doresc foarte mult să joace, dar că cei din familie sunt prea timizi. Așa că ne-am organizat și am format echipe cristalizate pe profesii, hobby-uri sau zone georgrafice. E distracție mare, sunt câteva ediții care au alt ritm decât cele de până acum. Dar rămânem una dintre cele mai cuminți și elegante emisiuni de la noi, jucăm în continuare între prieteni și sper să reușim să fim în continuare la fel de zăpăciți.”, a spus Cabral.

Cum se va desfăşura emisiunea concurs

"Fiecare echipă va fi alcătuită din câte cinci concurenți, care au în comun aceeași pasiune sau meserie. Echipele vor lupta în cele șase runde ale fiecărei emisiuni pentru premii în bani, dar și în runda fulger pentru premiul ediției. Jandarmi, rezerviști militari, bancheri, dansatori, majorete, baschetbaliști, taximetriști, traducători, barmani sau animatori se vor distra în platoul emisiunii și vor lupta în fiecare ediție, de luni până vineri, pentru premiile puse în joc", potrivit oficialilor Pro TV. 

La fel ca în ediţiile precedente, concurenții vor încerca să ghicească cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări adresate anterior unui eșantion format din 100 de persoane.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu