Skip to main content

Cosmin Cernat și Gabriela Szabo, emisiune la TVR. Cernat: Vin doar pentru acest proiect

 
Cosmin Cernat și Gabriela Szabo, emisiune la TVR. Cernat: Vin doar pentru acest proiect

Cu o lună înaintea debutului Jocurilor Olimpice de vară de la Rio, TVR lansează o emisiune cu povești din Olimpiadele trecute. Comentatorul sportiv Cosmin Cernat și fosta sportivă Gabriela Szabo vor realiza, din 3 iulie, Drumul spre glorie, o serie de cinci emisiuni, în care vor fi prezentate performanţele româneşti la ediţiile Jocurilor din 1956 până în prezent.

Cosmin Cernat, care a lucrat mai mulți ani în departamentul de sport al TVR, întrebat de Paginademedia.ro dacă a revenit la Televiziunea Română, a răspuns: „Nu este nicio revenire la TVR. Am acceptat invitația doamnei Liana Săndulescu și a domnului Dan Manoliu să filmăm (alături de Gabriela Szabo - n.r.) cinci ediții cu istoria Jocurilor Olimpice, cu ocazia lansării Jocurilor Olimpice de vară de la Rio, de anul acesta.”
 
„Prezint împreună cu Gabriela Szabo, care a câștigat aurul la 5.000 de metri la Olimpiada de la Sidney, și a cărei evoluție am și comentat-o la momentul respectiv. Acesta este debutul ei în televiziune”, a mai adăugat Cosmin Cernat, care a menționat că de-a lungul timpului a patricipat la nouă ediții ale Jocurilor Olimpice, în calitate de comentator sau de producător. 

Emisiunea va debuta duminică, 3 iulie, de la ora 21.15, pe parcursul a cinci săptămâni.

Publicitate

În prima ediție a emisiunii Drumul spre glorie, vor fi trecute în revistă Olimpiadele de la Melbourne 1956, Roma 1960, Tokyo 1964 şi Mexico City 1968.

Canotoarea secolului Elisabeta Lipă, multiplă campioană olimpică, Leon Rotman – canoistul dublu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Melbourne, Ion Cernea - vicecampion olimpic la lupte greco-romane, în 1960, la Roma, Viorica Viscopoleanu - laureată cu aur la Mexico 1968, unde a şi stabilit un record mondial la săritura în lungime, regizorul, scenaristul şi actorul Constantin Vaeni, jurnalistul Horia Alexandrescu şi generalul Marin Dragnea, fost preşedinte al Comitetului Olimpic Român, vor fi cei care-și vor spune poveștile trăite la Jocurile Olimpice.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • La TVR continua *** si nimeni nu se sesizeaza.Irina Radu si C.Cernat au "lucrat bine" si la KANAL D (vezi serialul Adrian Mutu care a costat peste 1 milion de euro).Acum isi dau mana peste tara si lucreaza "foarte bine " intr-o institutie aproape falimentara TVR.Sa ne spuna doamna I.Radu cat costa "fat-frumos-C.Cerant" si daca productia asta nu putea fi facuta cu oameni de la Departamentul Sport din TVR?
  • Doamna aceasta *** in fruntea TVR pe care aflu ca ar chema-o in acte Irina Radu nu a aflat inca povestea cu ciorbele reeincalzite? Nu i-au ajund experientele nefericite cu Andreea Marin, de pilda? Acum arunca banii TVR ca sa-l resusciteze pe acest Cosmin Cernat care mai bine s-ar duce la Odata-n viata unde ar putea cinta absolut convingator Cind eram tinar ficior! dupa care Am strins toamna dupa toamna. Cosmin Cernat e un fel de Gica Petrescu.
  • Pai domnul Cernat a dat bir cu fugitii in 2012 din TVR ca era gata-gata sa fie saltat de politie. Acuma doamna Irina Radu si-a reciclat amicul, de la Kanal D. Bravo, Irina Radu!

Trimite un comentariu