Skip to main content

E oficial. Olimpiada de vară de la Rio va fi integral la TVR

 
E oficial. Olimpiada de vară de la Rio va fi integral la TVR

TVR va difuza integral şi în exclusivitate toate competiţiile de la Jocurile Olimpice de Vară 2016, ce se vor defăşura la Rio, în luna august. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de postul public la Telejurnal. Postul promite „cel mai mare maraton de transmisiuni sportive în direct din istoria televiziunilor din România”.

Publicitate

Olimpiada de la Rio va debuta în 5 august şi, timp de două săptămâni, va avea competiţii din 35 de sporturi în mai bine de 600 de ore de transmisie, toate difuzate pe toate canalele TVR.

Competiţiile vor fi găzduite de patru canale ale televiziunii publice: TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, timp de 16 zile.

Competiţia de la Rio va alinia la start peste o sută de sportivi români, tricolorii urmând să concureze în 15 probe.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionuț Ionuț
    Cum puteți spune că TVR transmite toate sporturile de la olimpiadă dacă competiția de ciclism nu este televizată, rușine TVR "interesul poartă fesul", rușine.
  • Dan Dan
    Ce comentarii ***... Este competitia cea mai importanta... Singura problema este ca acum, in timpul desfasurarii acesteia, TVR transmite reluari in loc sa transmita live ce fac romanii putini care au ajuns acolo, cum a fost cazul lui Mergea si Tecau care jucau primul meci de tenis (si pe care l-au si castigat!) in timp ce TVR dadea a sasea oara in reluare ceremonia de deschidere. Si cei din TVR care coordoneaza transmisia mi se par la fel de *** ca si comentariile multora... doar ca aici putem discuta de bani platiti pentru a transmite ceva ce nu se transmite.
  • Gheorghe Gheorghe
    nu-mi vine sa cred cata prostie vad in unele comentarii de mai sus, evident ma voi abtine sa intru in polemici. Oameni buni ce aveti cu sportul? olimpiada este un moment de spectacol fie ca avem sau nu sportivi, este competitia suprema din toate intrecerile sportive. Este foarte bine ca o avem la TVR indiferent din ce bani si cum..sau preferati emisiuni gen Salam si Capatos? Si pe tema asta trebuie sa avem dezbateri? cumva s-a reusit sa fie transmisa bravo si sa urmarim cu interes, sau inchidem tv dam drumul la manele si aruncam micii pe gratar, altceva nu stim!
  • iana iana
    Pe banii cui? Tot pe banii nostri. Plus o armata de semidocti care vor comenta... Ar fi vremea sa se ocupe DNA si de TVR, rosie integral.
  • claudiu claudiu
    Olimpiada de la Rio 2016 nu e transmisa de Tvr prin EBU ci printr-o firma americana care opereaza mai multe televiziuni din America Centrala si de Sud de aceea Tvr transmite Olimpiada de la Rio
  • Bogdan Bogdan
    S-au facut de ras cu datoria lor si acum incearca sa stearga cu buretele :D
  • Nicu Nicu
    Nu e o chestiune de succes. Este un lucru de bun simt pentru romani. TVR transmite Olimpiada de zeci de ani. Nu neaparat pentru a face profit.

    Poate i-o mai reveni gustul romanului pentru sport fiindca prea e la moda burta si tinuta Michelin.
  • marian marian
    Claudiu prefer sa nu ma uit . la TVR asa ca poate sa transmita ca nu ma uit la ei . mai bine ma uit pe Eurosport la ceva si aflu de la stiri . cel mai important era atletismul . dar la cate cazuri de dopaj sunt in prezent nu stiu daca merita cel putin 70 la suta sunt dopati cu produse pe care laboratoarele inca nu le descopera , doctori sunt mana in mana cu sportivi medicina a evoluat uitativa si in ciclsm , si atletism si inot , asa ca nu mai exista sport de performanta curat
  • Manu Manu
    Oricum nu putem câștiga mai mult de 7 medalii. Probabil una de aur.
  • Bogdan Bogdan
    Stiu ca jocurile olimpice la noi au fost transmise de tvr si eurosport pana akm, unde ma si uitam pt ca aveau comentatori mai bun ca la tvr. Sa inteleg ca akm e doar la tvr ?
  • dan petrea dan petrea
    Lasati ca si-a adus pesedista Irina Radu toti amicii cu care a facut nazbitii inainte pe la Kanal D. Se crede mult prea puternica tovarasica asta!
  • claudiu claudiu
    Pentru @marian Eurosport nu transmite olimpiada de la Rio si de abia din 2018 incepand cu Jo de iarna Peyonchang 2018 asa ca tot pe tvr trebuie sa ne uitam
  • marian marian
    slabe sanse de audiente mari se vor transmite noaptea . mai bine Eurosport sunt comentarii mai bune si sunt profesionisti . romani nu vor face mare branza asa ca nu se vor uita multi romani
  • claudiu claudiu
    E bine ca e la Tvr si nu la Dolce ca Euro 2016 asa poate sa priveasca competitiia toti romanii in sfarsit o veste buna de la falimentarii Tvr
  • Thor Thor
    Știm că situația din TVR nu e chiar una fericită, dar totuși... Nu ar fi cazul ca TVR HD să depășească faza de canal experimental și să avem variante HD pentru TVR 1 și TVR 2? Au trecut 8 ani de când a apărut TVR HD - un lucru firesc și de lăudat la acea dată, dar care a evoluat prea puțin de atunci. Sau măcar să vedem Telejurnalul pe TVR HD.

Trimite un comentariu

sus