Skip to main content

eAd Interactive, regia lui Orlando Nicoară, preia vânzările site-urilor RCS: Digi24, DigiSport și ProFM

 
eAd Interactive, regia lui Orlando Nicoară, preia vânzările site-urilor RCS: Digi24, DigiSport și ProFM

Regia de vânzări eAD Interactive adaugă în portofoliu site-urile RCS& RDS: Digi24.ro, DigiSport.ro, ProFM.ro. Site-urile RCS&RDS România vor fi reprezentate de eAD Interactive ca regie de vânzări începând cu luna iulie 2016.

Publicitate

Cu 46 de site-uri în portofoliu, eAD Interactive a ajuns, potrivit reprezentanților companiei, la peste 150 de milioane de afișări/lună.

Despre cele trei site-uri noi din portofoliul eAD:

Digi24.ro, site-uri de știri quality, are peste 19.500.000 afișări și 3.150.000 unici/luna conform SATI (iunie 2016).

Digisport.ro are peste 33.860.000 afișări și 2.290.000 unici/luna conform SATI (iunie 2016).

Pro FM, site-ul postului de radio, are peste 950.000 afișări și 130.500 unici/luna conform SATi (iunie 2016)

Anca Toma, Director de vânzări eAD Interactive:

“Ne bucurăm că am fost aleși de grupul RCS&RDS pentru a vinde publicitatea pe siteurile lor și ne propunem ca împreună să le oferim clienților soluții complete de promovare, adaptate la necesitățile mediului online.”

Despre eAD Interactive

Lansată în ianuarie 2015, eAD Interactive este una din investițiile în online ale lui Orlando Nicoară, pe lângă hub-ul welovedigital.ro, compania de digital 1616 și agenția de știri News.ro.

În portofoliul ead sunt site-uri precum Realitatea.net, Cancan.ro, Profit.ro, playtech.ro, urban.ro, suntmamica.ro, sfatulparintilor.ro. Mai mult de 26 milioane de vizitatori unici pe lună totalizează site-urile din ofertă, generând peste 150 de milioane de afișări pe lună.

eAD Interactive oferă consultanță pentru creșterea eficienței campaniilor publicitare, oferta incluzând și proiecte cross-media. Expertiza Departamentului de Creație cuprinde crearea și dezvoltarea de concepte creative customizate, concursuri, jocuri multiplayer sau single player, aplicații mobile pentru iOS & Android, campanii de native advertising, site-uri și micrositeuri responsive, proiecte speciale cross media, evenimente etc.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu