Skip to main content

Facebook, venituri de 6,44 miliarde de dolari în al doilea trimestru al anului. Creştere de 60%

 
Foto: Forbes.com
Foto: Forbes.com

Facebook a raportat în al doilea trimestru al acestui an venituri de 6,44 miliarde de dolari, în creştere cu 59% comparativ cu aceeaşi perioada a anului trecut şi cu 420 de milioane de dolari mai mai mari decât previziunile pieţei, conform computerweekly.com.

Publicitate

Veniturile din publicitate au crescut cu 63% până la 6,24 miliarde de dolari, reprezentând 97% din veniturile totale ale companiei.

Profiturile au crescut cu 186% de la un an la altul, până la 2,06 miliarde de dolari, în timp ce numărul de utilizatori activi în fiecare lună a crescut cu 15% până la 1,71 miliarde.

1,57, miliarde dintre utilizatori folosesc serviciile oferite de Facebook de pe dispozitive mobile, în creştere de la an la an cu 20%.

Facebook a spus ca media utilizatorilor zilnici a ajuns la 1,13 miliarde, cu 17% mai mulţi comparativ cu un an în urmă.

"Comunitatea noastră şi afacerile au avut un alt trimestru bun", a declarat Mark Zuckerberg, fondatorul şi CEO-ul Facebook.

"Suntem deosebit de multumiţi de progresul nostru în ceea ce priveşte video. Ne îndreptăm spre o lume în care video va fi în centrul tuturor serviciilor noastre", a adăugat acesta.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus