Skip to main content

TVR, scandalul cremelor: Marina Almăşan, răspuns dur către Oana Stănciulescu şi Radu Banciu

 
TVR, scandalul cremelor: Marina Almăşan, răspuns dur către Oana Stănciulescu şi Radu Banciu
Foto: TVR

Scandalul cremelor din TVR continuă cu etapa replicilor. Marina Almăşan, realizatoarea emisiunii Ne vedem la TVR, contraatacă în scandalul iscat de scrisoarea Oanei Stănciulescu potrivit căreia postul public a cheltuit bani pe spumante de baie, creme antisolare, creme antirid şi alte produse cosmetice.

Publicitate

Subiectul a fost abordat şi de Radu Banciu în emisiunea sa de aseară, căruia prezentatoarea de la TVR 1 nu a ezitat să-i răspundă.

Marina Almăşan, pe site-ul femeide10.ro:

"Să vă spun eu, așadar, ce e cu cremele astea care v-au scos pe dumneavoastră din minți! Nu de alta, dar au o legatură directă cu echipa mea și emisiunile noastre, și , mai mult, dat fiind că dezinformarea despre TVR e în floare, n-aș vrea ca lumea să creadă, grație dvs, că noul președinte al TVR, fiind femeie, și-a comandat, pentru tot mandatul, creme pentru corp și spumante pentru baie! (...) 

Noi să știți că din ele trăim (gel de duş şi apă de gură - n.r.). Da, ați auzit bine! Din ele, și din loțiuni după plajă și din cremele de volum bust , din cele antirid și chiar și din ceaiurile „Somn ușor!”. Le-am obținut, la pachet cu niște bănuți prețioși, după șiruri întregi de umilințe și osanale pe la ușile celor cu bani. Ați încercat vreodată să obțineți o sponsorizare? Nu vă doresc!

Cu ele, cu cremele acestea care v-au contrariat pe dumneavoastră, ne-am plătit noi, ani în șir, invitații, personalitățile, vedetele, pentru onoarea de a fi călcat pragul sărmanei noastre instituții, în condițiile unei crize financiare crâncene", a scris Marina Almăşan weekend-ul acesta, în răspuns la scrisoarea Oanei Stănciulescu.

Contactată de Paginademedia.ro, Oana Stănciulescu nu a comentat declaraţiile făcute de Marina Almăşan. 

Reacţia Marinei Almăşan vine după ce oficialii TVR au precizat că toate produsele cosmetice menţionate de Oana Stănciulescu în scrisoarea sa au fost achiziţionate înainte de anul 2010 prin contracte de sponsorizare, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Astăzi, Almăşan i-a dat replica şi realizatorului de la B1 TV Radu Banciu, care a vorbit în emisiunea de aseară şi despre scandalul recent de la TVR:

"Vreau însă să-ți transmit, cu adâncă-mi simpatie față de tine, pe care nicio răutate nu o poate zdruncina, câteva precizări: emisiunea „cu un scaun și o masă”, cum spui, pot să fac și eu, și tot fără buget, însă nu sunt atât de dibace precum tine, să vorbesc deștept, zilnic, câte o oră. De aceea, mă feresc (și vă protejez!) și m-am obișnuit să mă înconjur, în emisiunile mele, de mulți invitați, foarte mulți chiar, sper mai toți valoroși, care abat atenția telespectatorilor dinspre mine, înspre ei.

Ei, taman asta face ca formatele noastre să se deosebească radical (desigur că al tău este foarte bun, iar al meu foarte prost, deși – din greșeală, cu siguranță – avem amândoi cam același rating).

Al tău își poate permite să funcționeze doar cu o reclamă la niște cărți, iar al nostru, pe lângă reclama la cărți – cum, n-ai văzut că avem și așa ceva, de fiecare dată? de fapt, e firesc, doar nu mi-ai văzut niciuna din emisiuni, știi doar că sunt proaste! – formatul nostru, aşadar, mai are nevoie și de alte surse pentru a rezista.

Cuuum? Nu pot să cred că te miri că invitații cer bani!?! Doamne, în ce țară trăiești? Există vedete care cer bani doar ca să le faci o poză cum trec strada sau beau un pahar cu apă! Vezi ce înseamnă să faci emisiuni de unul singur?

Noi însă te iubim, chiar dacă veninul tău de multe ori nu are loc în capilare și se revarsă în eter: ăsta ți-e formatul, până la urmă, ăsta e rolul asumat, pe care-l interpretezi foarte bine.

Vorba aia, dacă rezistă Piersic să se uite la tine, când exclami, cu nonșalanță, că după Beligan ar cam trebui să se ducă și el, de ce să nu rezist eu, un umil angajat al unei instituții publice, când mă suspectezi că mi-am făcut poze prin lume, călătorind cu bani obținuți necurat. Confuzia ți-e întrucâtva justificată, nu amesteca însă, te rog, planul personal cu cel legat de TVR", a scris Marina Almăşan tot pe site-ul femeide10.ro, drept răspuns la afirmaţiile făcute de Radu Banciu. 

Ce a spus aseară realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV:

"A trebuit săraca Marina, că n-o mai publică astăzi aproape nimeni, să se exprime pe un site, Femeide10.ro, nimic adică, un site absolut necunoscut, unde a atacat-o în stilul ei şi a facut-o zob pe săraca Oana Stănciulescu, deşi nu neagă nici Marina Almăşan existenţa acestor obiecte (...)

Nu e Marina Almăşan în măsură să vorbească despre asta atâta timp cât ea provine din TVR. Este o TVR-istă absolută, să nu-mi vorbească mie despre austeritate că se face de râs. Oana Stănciulescu avea dreptate şi foarte bine că a semnalat asta.

Nu contează că Marina Almăşan vine să ne spună că, vezi doamne, ei prezentau cremele astea cum prezentăm noi cărţile. Dar eu de ce nu prezint creme anti-rid Marina Almăşan? Noi ne limităm la cărţi, aici nu este vorba de nicio şpagă, să fii tu sigură", a spus Radu Banciu

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Oana Stanciulescu a vorbit în scrisoarea ei despre interimatele nesfârșite. Ne poate spune doamna Irina Radu care e motivul pentru care e interimar la Sport de vreo trei ani Emil Hossu Longin. Sau de ce după ce un articol excepțional din Adevarul i- a dejucat planul de a-l numi director interimar la Tvr 2 pe Corneliu Calota, doamna Radu l-a numit pe același Calota interimar la Studiourile centrale? Pe cine crede că păcălește Irina Radu?
  • In loc sa atraga fonduri de la sponsori ea atragea creme de "parte dorsala" (vad ca nu e permis cuvantul care incepe cu F, macar daca l-as fi folosit pe cel care incepe cu C. E totusi o parte a corpului care are o denumire).
  • Marina Alamsan raspunde doar in parte si interesat acuzelor din scrisoarea Ionicai Stanciulescu. Cum e cu surplusul de personal, cu valul de colaboratori, cu emisiunile neinteresante (printre care si Ne vedem la TVR), distinsa doamna Almasan? Tare mi-e teama ca nu raspundeti la acuzele aduse managementului catastrofal al Irinei Radu, ci o aparati ca sa ramineti si in sezonul viitor in grila.

Trimite un comentariu