Skip to main content

Alo, Radio România? Formaţi numărul şi ascultaţi Radio România Muzical pe telefon

 
Sursa foto: Shutterstock
Sursa foto: Shutterstock

Alo? Abonatul Radio România Muzical poate fi contactat. Postul public de radio a lansat un număr pentru cei care vor să asculte radioul la... telefon. Postul de radio poate fi „contactat”, astfel, la numărul, cu tarif normal, 031.504.04.64.

Publicitate

Şi Radio România Actualităţi poate fi ascultat la numărul 031.504.0401, iar Radio România Târgu Mureş are 031.504.0415 şi două opţiuni: pentru limba română şi pentru limba maghiară.

Postul poate fi ascultat, astfel, de cei care nu se află în aria de acoperite, scrie Economica.net.

"O modalitate inovativă aduce radioul mai aproape de publicul său. Ai vrea să asculţi Radio România Muzical, dar nu eşti în aria de acoperire a acestuia? Nu ai posibilitatea de a asculta radio pe frecvenţele în FM? Nu ai posibilitatea de a accesa internetul? Atunci există soluţia de a da un telefon şi de a asculta Radio România Muzical", se arată într-un anunţ postat pe site-ul radioului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    "O modalitate inovativă aduce radioul mai aproape de publicul său. Ai vrea să asculţi Radio România Muzical, dar nu eşti în aria de acoperire a acestuia? Nu ai posibilitatea de a asculta radio pe frecvenţele în FM? Nu ai posibilitatea de a accesa internetul? Atunci există soluţia de a da un telefon şi de a asculta Radio România Muzical". O ideie grozava, bravo lor, mai ales ca tarifele la telefonia mobila sunt accesibile!
  • Constantin Doru Bivolaru Constantin Doru Bivolaru
    Gaselniță, pisichelniță, urechelniță

Trimite un comentariu

sus