Skip to main content

GRILA DE TOAMNĂ la Pro TV. Vocea debutează odată cu X Factor. Supravieţuitorul programat lunea

 
GRILA DE TOAMNĂ la Pro TV. Vocea debutează odată cu X Factor. Supravieţuitorul programat lunea

Vocea României şi Supravieţuitorul, show-uril de toamnă ale Pro TV. IPro TV îşi va lansa grila de toamnă în a doua săptămână a lunii septembrie.

Publicitate

Vocea României este programată pe 9 septembrie, vinerea, în aceeaşi zi cu lansarea X Factor, de pe Antena 1. Niciodată în cele cinci sezoane de până acum Vocea nu a debutat atât de devreme.

Dacă în primele trei sezoane Vocea a început în jurul datelor de 27, 25 şi 28 septembrie, în ultimii doi ani, după ce s-a schimbat conducerea Pro TV, show-ul a debutat pe 16, respectiv 18 septembrie.

În plus, Supravieţuitorul, show filmat în Filipine şi prezentat de Dragoş Bucurenci, a fost programat în prima parte a săptămânii. Prima ediţie va fi luni, 12 septembrie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nu erau ei cei mai buni? Cum de incep asa repede sezonul?:)) X Factor cred ca incepe de la 20:00 si parca ii vad pe Antenisti cate share-uri dau pe facebook, LIVE-uri.
  • ce audiente face emisiunea ,,bravo ai stil ,,de la kanal d,ce a facut ieri teo show cu noua mutare ? dar wow bizz ?
  • ce le frica de x factor , imediat vin imitatorii protevisti sa copieze antena , altfel ar incepe la sfarsitul lunii, e bine pt fanii pro tv , se bucura de mai multe emisiuni vocea romaniei datorita antenei

Trimite un comentariu

sus