Skip to main content

GRILA DE TOAMNĂ la Pro TV. Vocea debutează odată cu X Factor. Supravieţuitorul programat lunea

 
GRILA DE TOAMNĂ la Pro TV. Vocea debutează odată cu X Factor. Supravieţuitorul programat lunea

Vocea României şi Supravieţuitorul, show-uril de toamnă ale Pro TV. IPro TV îşi va lansa grila de toamnă în a doua săptămână a lunii septembrie.

Publicitate

Vocea României este programată pe 9 septembrie, vinerea, în aceeaşi zi cu lansarea X Factor, de pe Antena 1. Niciodată în cele cinci sezoane de până acum Vocea nu a debutat atât de devreme.

Dacă în primele trei sezoane Vocea a început în jurul datelor de 27, 25 şi 28 septembrie, în ultimii doi ani, după ce s-a schimbat conducerea Pro TV, show-ul a debutat pe 16, respectiv 18 septembrie.

În plus, Supravieţuitorul, show filmat în Filipine şi prezentat de Dragoş Bucurenci, a fost programat în prima parte a săptămânii. Prima ediţie va fi luni, 12 septembrie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alexandru alexandru
    carlas dreams este un *** si scoatetil din emisiune ca va strica reputatia ma multumesc din *** si nul mai postati pe antena 1 ca se *** cu barbati daca nati stiut sa stiti doamnelor si domnilor mersi """""""????
  • F F
    @ Iuli : dc ar copia cineva o emisiune eșec? Formatul a fost achiziționat independent. Dacă formaturile sunt prea asemănătoare nu Protv ar trebui tras de urechi ca s a prefăcut ca a creat un format nou. Oricum repet. Contează ce va ieși. Family feud a fost ceva la antena, a ieșit altceva la Protv.
  • Iuli Iuli
    @F, da ma, protv nu copiaza niciodata. Ce-s cu aberatiile astea? protv a copiat FamiliaDA si FanTasticShow, nu va mai tot dati dupa cires. Iar daca tu zici ca "formatul e diferit", asa putem spune si despre Danseaza printre stele. Era un format schimbat, doar vedetele dansau cu coregrafii, fata de Dansez pentru tine, unde dansau cei saraci cu vedetele.

    Ori suntem corecti, ori nu suntem?

    Cat despre argumentul "show oricum era in carti de ceva vreme", deaia nimeni nu stia de el? Asa putem zice si despre Antena cand copiaza, ca aveau si ei in carti de ceva vreme emisiunile.
  • F F
    @mile : se pare ca e vorba de un format internațional. :)) deci protv a făcut Cum trebuie nu s a prefăcut ca a creat vreun format ca alte televiziuni copiatoare. Oricum sa vedem cum iese.
  • mile mile
    f, doar ei au voie sa copieze , atunci nu mai comenta , dupa tine altii nu au voie sa fure , doar pro tv poate sa fure orice format
  • F F
    @Iuli : așteaptă sa vezi despre ce e vorba înainte. Nu e ca și Cum fantastic show a avut audiente record și protv s a grăbit sa copieze. :)) proiectul oricum era în cărți de ceva vreme. Acum a ieșit pe post. De departe însă, cel mai mult va conta calitatea. Ce spun romanii a ieșit altceva la Protv.
  • Allex Allex
    Oameni buni, serios, asteptati sa vedeti prima editie , si dupia comentati ca e copiata etc.
  • Iuli Iuli
    @Cata, si ProTv a copiat anul acesta emisiunea Fantastic Show. Deci nu doar Antena copiaza
  • Allex Allex
    Dan, perfect de acord cu tine, si studioul este mult prea mic pt acest format.
  • marian marian
    ANTENISTILOR VEDETI VA VOI DE HALUCINANTELE VOASTRE EMISIUNIDE TOATA JENA VA STERGE PRO CU VOI PE JOS . CU TOTI NEPROFESIONISTI DE LA ***
  • mile mile
    x factor a fost inainte de vocea romaniei , esti pe alta planeta
  • Dan Dan
    Groaznic promo-ul pentru Vocea Romaniei de anul asta. Groaznica noua grafica de pe scena, cu V-ul ala neon pe un visiniu tipator cu buline rosii. Groaznic si coverul actual de pe pagina de Facebook. Nimic nu mai arata la fel de profi ca acum doi ani. Sunt mare fan Vocea Romaniei (sau am fost pana anul trecut), dar pe bune, anul acesta la pachet grafic X Factor e peste Vocea.
    Singura schimbare in bine este podeaua led de pe scena, in rest decorurile devin din ce in ce mai saracacioase si mai urate. Trezirea Pro TV!!! Sunt curios daca macar anul acesta vor filma HD si editiile inregistrate, care pana acum erau filmate cu un upscale jenant.
  • mileu mileu
    Pro TV probabil vrea sa stearga pe jos cu Lanterna1 inca de timpuriu .
    Ca in fiecare sezon , fiecare an ...
  • Cata Cata
    Mile, cu tot respectul, e invers, Antena isi face programul dupa ProTV, gandeste-te doar ca-si pun emisiunile de la 20 si nu ca si inainte de la 20:30 tocmai pentru a mai "fura" din telespectatori. ProTV a avut Vocea Romaniei inainte de Antena cu X Factor, ProTV a avut Dansez pentru tine, emisiune copiata dupa de Antena cu care a facut niste audiente de tot rasul. Si exemplele pot continua
  • Mihail Ștefano Mihail Ștefano
    Mile, cine crezi că va câștiga vinerea viitoare? Așa, după tine?

    Vocea e un format mai plictisitor, bun pentru TVR. Stiind publicul românesc, X Factor ar trebui să rupă audiențele din România, mai ales audițiile. Dar la cât de bine și SD este făcut, nu va rupe nimic în două.

Trimite un comentariu

sus