Skip to main content

MullenLowe are un nou executive creative director: Eugen Suman

 
MullenLowe are un nou executive creative director: Eugen Suman
Eugen Suman, director de creație MullenLowe

Schimbare în echipa agenției de publicitate MullenLowe. Eugen Suman a fost numit noul executive creative director al agenției de creație a grupului Lowe. Funcția este nou înființată, potrivit reprezentanților MullenLowe. 

Eugen Suman, Executive Creative Director, MullenLowe: „MullenLowe este o rețea cu un work extrem de vizibil la nivel internațional, iar echipa din România are potențialul de a fi unul dintre birourile care impresionează la toate capitolele – local, internaţional, în inima consumatorilor şi pe scenele festivalurilor de creaţie.

De altfel, asta este una dintre ambiţiile cu care vin în agenţie – să fac împreună cu oamenii de-aici ca MullenLowe să devină the place to be, indiferent dacă vorbim despre creativi super talentaţi sau clienţi care caută an unfair share of attention pentru brandurile lor. Am găsit aici o energie bună şi o poftă de a face campanii tari, iar asta e din ce în ce mai rar în industria noastră.”

Publicitate

Hortensia Năstase, Vicepreședinte Creative Services, Grupul Lowe România: „Într-una dintre lungile discuții pe care le-am avut în perioada de cunoaștere, am trăit o clipă de teamă când am constatat cât de multe avem în comun: ne place onestitatea, iubim publicitatea, nu putem fără umor, credem cu tărie că cei mai buni și fericiți oameni generează cele mai bune idei pentru cei mai fericiți clienți.

Împărtășim chiar și un ADN ușor obraznic. Și, cel mai important, avem ambiția de a face din clienții noștri învingători. Cu acest spirit pornim cu multă confidență la un drum care va fi, știm sigur, intens, asudat, amuzant și niciodată plictisitor”.

Înainte de a se alătura echipei MullenLowe, Eugen Suman a fost Creative Director la Kubis Interactive (2014 - 2016), director de creație la McCann, iar anterior a lucrat la Praga, director de creație la McCann și Young&Rubicam. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu