Skip to main content

Răzvan Căpănescu lasă Leo Burnett România pentru McCann Praga

 
Răzvan Căpănescu lasă Leo Burnett România pentru McCann Praga

Răzvan Căpănescu, care până de curând a ocupat funcția de Chief Creative Officer la Leo Burnett Group, trece de luna aceasta pe aceeași funcție la McCann Praga, scrie IQads

El s-a mutat deja la Praga, unde își au sediul toate diviziile McCann Worldgroup pe care Căpănescu le va conduce din punct de vedere creativ: McCann, McCann Digital si Momentum, mai arată sursa citată.

Publicitate

“Am aflat despre Răzvan de la unul dintre clienții noștri cheie, care i-a fost și lui client în București în urmă cu câțiva ani. Am fost foarte impresionați încă de la primele contacte, iar acum, că știm și mai bine întreg parcursul lui profesional și portofoliul spectaculos, suntem foarte mândri că se alătură echipei noastre manageriale. Ne doream la conducerea creativa un lider adevarat și suntem convinsi că am găsit unul”, spune Jan Binar, CEO McCann Worldgroup Prague.

Capanescu are o experienta de aproape 20 de ani în comunicare, dintre care 12 ca director de creatie, fiind pe rând la conducerea creativilor unor firme precum Ogilvy, Publicis și, din octombrie 2014 până în prezent, Leo Burnett. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu