Skip to main content

Sandra Izbaşa şi jurnalistul Costin Deşliu realizează o emisiune din Satul Olimpic din Brazilia

 
Sandra Izbaşa şi jurnalistul Costin Deşliu realizează o emisiune din Satul Olimpic din Brazilia

Multipla campioană olimpică Sandra Izbaşa şi jurnalistul TVR Costin Deşliu prezintă o emisiune de reportaje şi interviuri în exclusivitate cu sportivii români, realizate în direct din Satul Olimpic de la Rio. Programul va fi difuzat de TVR 1 şi TVR HD pe 1, 2, 4 şi 5 august, de la ora 21.10.

Publicitate

Timp de 36 de zile, Televiziunea Română a prezentat poveştile a 36 de sportivi ai României, aflaţi în pregătire pentru Jocurile Olimpice Rio 2016, care debutează pe 5 august.

„Emisiunea continuă proiectul pe care TVR l-a lansat pentru promovarea Jocurilor Olimpice. Şi anume, Olimpicii României îţi prezintă Olimpicii României. După reportajele exclusive din jurnalele TVR Sport de la ora 19.45, prezentate de fosta dublă campioană olimpică Monica Roşu, din 1 august de la ora 21.10, la TVR 1, o altă multiplă campioană olimpică, Sandra Izbaşa, se alătură proiectului nostru”, declară Costin Deşliu, manager de proiect al TVR pentru ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice şi moderator al celor patru ediţii Olimpicii României, alături de Sandra Izbaşa.

Costin Deşliu şi Sandra Izbaşa nu sunt la prima colaborare în faţa camerelor de luat vederi. Cu cinci ani în urmă, Sandra îşi făcea debutul în televiziune, prezentând, alături de Costin, un jurnal de ştiri sportive.

"Olimpicii României îi aduce acum campioanei o nouă experienţă, cea de co-moderatoare a unei emisiuni în direct, avându-l ca partener tot pe jurnalistul TVR", spun oficialii Televiziunii Publice.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniela zorila daniela zorila
    Irina Radu s-a facut de ris. A fost prinsa si demascata intr-un articol din adevarul ca pregateste o sefie pentru Calota, a facut pe infuriata, a asteptat doua saptamini si apoi si-a pus amicul ei si al lui Victor Ponta director. Peste Studiourile Centrale. Calota accepta sa fie sef si peste conducatorii auto. Numai sef sa fie! Irina Radu are caracter!!!))))
  • Gicu Gicu
    Irina i-a fost sefa la Kanal D lui Desliu si lui Cernat. Doua nulitati, la fel si ea.
  • dudu georgescu dudu georgescu
    Sunt curios foc. Ca urmare a cărui concurs, anuntat unde a fost angajat in TVR si a devenit manager de proiect Costin Desliu? Irina Radu ai un raspuns: Sau ai actionat pe sub ascuns precum in cazul numiriii ca director a lui Corneliu Calota?
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Parte din ciclul Disponibilizările din Tvr incep cu angajările pilelor Irinei Radu. L-a capatuit ea, Irina, cu un post de director și pe amicul ei , Corneliu Calota, asa că restructurarea prin noi angajări preferențiale e în grafic.Bravo, Irenke

Trimite un comentariu

sus