Skip to main content

VÂNDUT. Site-ul băgat în faliment de o ştire mult prea indiscretă nu şi-a scos banii ca să plătească prejudiciul

 
VÂNDUT. Site-ul băgat în faliment de o ştire mult prea indiscretă nu şi-a scos banii ca să plătească prejudiciul

Publicaţia online Gawker a fost cumpărată la licitaţie de către reţeaua spaniolă Univision, cu afaceri în televiziune şi zona digitală în Statele Unite, anunţă CNNMoney, care-l citează pe fondatorul site-ului de scandal, Nick Denton.

Publicitate

Preţul final a fost de 135 de milioane de dolari, sub cel pe care compania Gawker Media ar trebui să i-l plătească lui Hulk Hogan, ca prejudiciu de imagine şi care se ridică la 140 de milioane de dolari.

Surse citate de CNN au spus că cei de la Univision nu aveau de gând să plătească o sumă prea pipertă la această licitaţie. Întrebaţi ce înseamnă sumă piperată, aceştia au spus: „200 de milioane de dolari”

Înaintea procesului cu Hogan, Denton susţinea că Gawker ar fi valorat între 250 şi 300 de milioane de dolari.

Gawker Media şi-a declarat falimentul după ce compania a pierdut un proces cu Hulk Hongan, ca urmare a difuzării pe site a unei întregistrări în care actorul întreţinea relaţii intime în propria locuinţă. Site-ul de gossip a fost acţionat în instanţă pentru încălcarea dreptului la intimitate şi a fost obligat să-i plătească lui Hogan 140 de milioane de dolari.

Procesul dintre Hogan şi Gawker a fost „finanţat” de miliardarul Peter Thiel, care a criticat Gawker după ce a dezvăluit că acesta ar fi homosexual.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus