Skip to main content

VIRALUL ZILEI. Dacian Cioloş: "Haideţi să nu fim doar consumatori de victorii"

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

VIRALUL ZILEI. Mesajul premierului Dacian Cioloş după eşecul Cătălinei Ponor la Jocurile Olimpice este viralul zilei. În mai puţin de 24 de ore, textul de susţinere a gimnaştilor români Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu a strâns un număr impresionant de share-uri, mesaje şi like-uri, pe Facebook.

Publicitate

Mesajul prin care şeful Guvernului îi îndeamnă pe români să fie "suporteri adevăraţi" şi să le spune celor doi sportivi "că-i iubim pentru ceea ce sunt şi ceea ce fac" a fost distribuit de aproape 2.000 de ori, în doar 19 ore de la publicarea lui pe reţeaua de socializare. Textul a mai strâns 17.000 de like-uri şi aproape 350 de mesaje.

Postarea lui Dacian Cioloş pe Facebook:

"Cătălina Ponor ştie să dăruiască atunci când câştigă, aşa cum dăruieşte şi când trece prin momente mai grele. Să fim alături de ea, de Marian Drăgulescu, de toţi sportivii români care dau totul la Jocurile Olimpice, să le spunem că-i iubim pentru ceea ce sunt şi ceea ce fac.

Haideţi să nu fim doar consumatori de victorii. În astfel de momente, să fim suporteri adevăraţi pentru toţi aceia pentru care sportul este un mod de viaţă, este formator de caractere - uneori în condiţii foarte grele, este fair-play şi autodepăşire.

Este momentul să recunoaştem că, după fiecare competiţie, învăţămintele trebuie să le tragem şi noi, ca oameni chemaţi să-i susţină, să-i sprijine.

Suntem alături de voi Cătălina, Marian, vă iubim şi vă apreciem enorm, pentru că ştim cât munciţi şi cât dăruiţi pentru a ne reprezenta acolo şi pentru a ne oferi momente de emoţie şi de bucurie."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus