Skip to main content

Weekend Adevărul apare mâine cu un supliment pentru Olimpiada de la Rio

 
Weekend Adevărul apare mâine cu un supliment pentru Olimpiada de la Rio

Ediţia de weekend a ziarului Adevărul apare cu un supliment pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Weekend Adevărul se distribuie mâine cu un supliment gratuit dedicat Jocurilor Olimpice care se desfăşoară la Rio în perioada 5-21 august.

Publicitate

"Începând de vineri, 5 august, poţi citi o analiză a sporturilor la care ţara noastră participă şi cine sunt cei mai reprezentativi români angrenaţi în competiţii, programele sportivilor noştri împreună cu programul tv. De asemenea, în suplimentul gratuit, regăseşti cele mai mari performanţe româneşti de-a lungul istoriei Jocurilor Olimpice, recordurile româneşti încă în vigoare, plus recordurile competiţiilor", potrivit reprezentaţilor publicaţiei Adevărul.

Brazilia găzduieşte începând de mâine cel mai mare eveniment sportiv care are loc o dată la patru ani. Rio de Janeiro este primul oraş sud–american în care se desfăşoară Jocurile Olimpice de vară. La cea de-a 31-a ediţie a evenimentului vor participa peste 10.500 de sportivi.

În plus, ziarul Adevărul va avea o secţiune specială pe site dedicată Olimpiadei, iar la emisiunile Adevărul Live, pe parcursul celor două săptămâni, invitaţii vor discuta cele mai importante evenimente din cadrul competiţiei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus