Skip to main content

Bogdan Nicolai revine pe radio: face Clubul de Seară la Europa FM

 
Bogdan Nicolai revine pe radio: face Clubul de Seară la Europa FM
Foto: Facebook

După o pauză de un an, Bogdan Nicolai revine în FM, din 5 septembrie. El va realiza la Europa FM emisiunea "Clubul de Seară", de luni până vineri, în intervalul 19:00 si 22:00.

Sezonul trecut, emisiunea de seară de la Europa FM a fost realizată de Toader Păun, care nu va mai fi pe post, dar va rămâne în grup pe funcţia de director online al Lagardere Group în Romania (Europa FM, Radio 21 and Vibe FM).

Publicitate

Bogdan Nicolai, despre revenirea pe radio:

"Abia așteptam să mă întorc la radio, iar Europa FM este locul perfect. Am găsit o echipă veselă și foarte unită. Este o onoare să lucrez alături de profesionisti ca Andreea Esca, George Zafiu, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran, Vlad Petreanu sau Ciprian Dinu.

Așa cum mi-am obișnuit publicul fidel, emisiunea va conține interviuri cu vedete, multă satiră, iar ascultătorii vor fi implicați atât de mult încât se vor simți parte din echipă. Pe scurt, se va râde cu gura până la căști", spune Bogdan Nicolai.

Despre Bogdan Nicolai:

  • Bogdan Nicolai este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București.
  • A fost director de programe la MTV România, a scris pentru revistele The ONE, ProMotor, Times New Roman și scenarii pentru Vocea României.
  • În radio este cunoscut pentru farsele, rubricile și personajele sale din emisiunile ProFM'sCOOL și din matinalul "Alarma ProFM", pe care l-a prezentat între 2009 și 2014.
  • Nicolai realizează și emisiunea de cultură "Life Couch" la 'AlistMagazine.

Despre Europa FM

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21 şi Vibe FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 16 ani de existenţă.
 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Cred ca e cea mai buna stire! Sunt curioasa cu ce ne va surprinde, erau celebre personajele cu care ne obisnuia in fiecare dimineata. Se radea cu gura pana la urechi, practic a fost o terapie emisiunea lui, nu aveai nevoie de cafea, de nimic, te scotea din orice stare de suparare. Bravo! Tare Europa FM :)
  • Un motiv in plus sa ascult Europa FM! Nicolai te ascultam in fiecare dimineata de la birou si-mi faceai zilele mai vesele. Acum te voi asculta seara in drum spre casa. Sper ca dintre toate personajele tale sa il iei cu tine pe Bunicu'.
  • Inca ii ascult pe youtube glumele supertari pe care le facea la profm la matinal. Nicolai chiar face show. Europa a facut inca o alegere buna.
  • Bravo, Nicolai! Ce veste taaare! Ne-ai facut cele mai frumoase dimineti, abia astept sa ne faci si serile la fel de frumoase! Baftaaaaa!!!

Trimite un comentariu