Skip to main content

VIDEO. Cristoiu: Mama poliţistului Gigină ar trebui să tacă. Un membru CNA, răspuns dur la adresa jurnalistului

 
VIDEO. Cristoiu: Mama poliţistului Gigină ar trebui să tacă. Un membru CNA, răspuns dur la adresa jurnalistului

"Nu vreau să vă supăraţi, din punctul meu de vedere mama poliţistului ar trebui să tacă, pentru că trebuie să tacă. E prea revoltată, iertaţi-mă!", acestea sunt câteva dintre cuvintele spuse de Ion Cristoiu aseară, într-o emisiune de la B1 TV, despre textul scris de mama lui Bogdan Gigină. Aceste vorbe l-au indignat pe Valentin Jucan, membru CNA, care a reacţionat dur la adresa jurnalistului, numindu-l "maestru în nemernicie".

Publicitate

Jucan a mai spus şi faptul că atâta timp cât va mai fi în CNA se va asigura că "voi chema în faţa Consiliului orice post de televizune sau radio care i se mai adresează acestui individ spunându-i "maestru"".

Totul a pornit de la un text cutremurător scris de Carmen Gigină, în urmă cu o zi pe Facebook, despre momentul în care a aflat despre accidentul fiului său, despre clipa în care a realizat că el nu mai poate fi salvat şi despre modul în care vede ea decizia Parlamentului de a-l apăra pe Gabriel Oprea de Justiţie.

Textul mamei lui Bogdan Gigină se încheie astfel: "Astazi privesc,privim neputinciosi la nedreptatea facuta sufletului copilului nostru"

Reacţia lui Valentin Jucan la declaraţia lui Ion Cristoiu de aseară:

Ion Cristoiu, maestru în nemernicie:
"Mama lui Bogdan Gigină ar trebui să tacă".

Individul acesta căruia, în mod fals, i se spune "maestru" nu mai are limite. Ieri, când citeam cuvintele doamnei Gigină, simţeam cum mi se îneacă sufletul. Cuvintele şi imaginile descrise erau teribil de puternice. Pentru o clipă mi i-am imaginat pe ai mei părinţi în aceeaşi situaţie; mi s-a tăiat respiraţia.

Acum citesc ce i se transmite doamnei Gigină de către Cristoiu, acest traficant de informaţii, tonomat pe două parale.
Cum poţi avea, Cristoiule, un astfel de tupeu nemernic? Cine eşti tu să îi spui unei mame care şi-a pierdut unicul fiu "să tacă"? Cum poate să încapă atâta ură şi mizerie într-un om atât de mic, sclav al unor politicieni mizerabili?

Cât timp voi mai fi în C.N.A. vă asigur că voi chema în faţa Consiliului orice post de televizune sau radio care i se mai adresează acestui individ spunându-i "maestru". Este o minciună, o manipulare, o insultă pentru cei care sunt îndreptăţiţi să li se spună "maestru".
Este suficient să i se spună Cristoiu fiindcă de acum nu mai este un simplu nume, este un rang al netrebniciei.
#EstiCristoi"

Ion Cristoiu, la emisiunea de aseară moderată de Silviu Mănăstire la postul B1 TV:

Silviu Mănăstire: Mama poliţistului a scris un text emoţionant şi tulburător într-un fel. E o nouă temă de dezbatere.

Ion Cristoiu: Nu vreau să vă supăraţi, din punctul meu de vedere mama poliţistului ar trebui să tacă, pentru că ...

Mănăstire: De ce să tacă?

Cristoiu: Pentru că trebuie să tacă... În asemenea cazuri taci. Deja e prea activă pe scrieri, în presă. Vorbesc serios, vorbesc ca un om ...nu ştiu ce vârstă are, bănuiesc că poate să-mi fie fiică sau neam.

Mănăstire: Da ... e revoltată de...

Cristoiu: Domnu' Mănăstire, am o rugăminte, sunt om bătrân, cunosc. E prea revoltată, iertaţi-mă! Te-ai revoltat o dată, te-ai îndurerat, acum începe să povestească, e cultivată. Dacă nu ştie ... e manipulată într-o direcţie politică. Poate să fie şi mama lui Iisus Christos, dacă este manipulare nu este corect. Durerea faţă de moartea fiului nu justifică ...politică, ea face politică. Pe Facebook povesteşte cum i-a tăiat capul ...gata.

VIDEO. Fragmentul din emisiunea de la B1 TV în care Cristoiu a vorbit despre textul mamei lui Bogdan Gigină:


Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • prapastiosu prapastiosu
    Un om care nu si-a dorit vreo data sa creasca un copil (al lui sau infiat) are un suflet meschin si egoist!
    In cazul lui tataie cristoiu, care a inventat gaina care naste pui vii - celebra lui lectie de jurnalism, va mai aduceti aminte in anii '90 cat de gras si slinos la fel ca paunescu, nu ma mai oripileaza excrementele pe care le elimina pe gura.
    Daca parafrazam dupa logica dinozaurului sasait, pe care tot felul de asa zisi moderatori se grabesc sa-l invite, atunci si parintii tinerilor care au fost impuscati in decembrie '89 si batuti la mineriade ar trebui sa taca pe vecie. Tocmai ca parvenitii emanati dupa lovitura de stat, sa-si faca nevoile in liniste in capetele romanilor.
    Avem conducatorii si liderii pe care-i meritam. Siktir!
  • Adriana Istrate Adriana Istrate
    Daca in locul lui Bogdan ar fi fost copilul dumnealui, domnul Cristoiu ar mai fi reactionat asa? Eu, ca parinte, o inteleg pe mama politistului.
  • Adi Adi
    Acum v-ati convins de ,,caracterul,, lui Cristoiu ?
  • 1q 1q
    aaaa...toti avem dreptul la opinii, nu si cristoiu.
  • ana ana
    1q nu sunt deloc incoerenta in ce spun .Nu cred ca era cazul aici sa consideri pozitia "juncanului" (asa cum ii spui tu) fuga dupa capital politic .Vad ca esti sigur ca va candida( faci parte din binom vorba marelui maestru?)Sa fie sanatos. Si da cred ca are si timp liber asa cum avem noi toti unii mai mult altii mai putin.Nu cred ca are rost sa mai polemizam .Fiecare cu parerea lui atat cat il duce capul.Toti avem dreptul la opinii.
  • 1q 1q
    ana @ esti atat de incoerenta....dupa cum vezi, ce spun eu, n-are legatura cu ce raspunzi tu. juncanul are parghii sa ia masuri impotriva b1 ( desi libertaea de exprimare este si asta, a lui cristoiu, deci sa spuna ce vrea) ,dar el prefera sa mai trimita cate o scrisoare deschisa ,in nume propriu, ca sa isi faca un capital de imagine pt cand individul asta va candida....caci va candida.
  • ana ana
    Adevarul e ca dupa ce am citit si comentariul altui intelept geo incep sa ma ingrozesc.Doamne in ce lume lume traim?Cred ca incepem sa ne dezumanizam ,nu mai intelegem dramele si supararile prin care trec semenii nostrii.Sa iei apararea lui Crisoiu (care putea sa se exprime altfel ca doar EL e Maestru nu sa-i spuna femeii sa taca) in acest context mi se pare ceva odios.
  • ana ana
    Pai tocmai asta e munca lui mai "inteligentule" 1q sa urmareasca derapajele de acest fel si nu-ti doresc sa treci printr-o drama asemanatoare.A fost mai mult decat politicos cu Cristoiu.Cum poti spune cu asa nesimtire ca durerea unei mame este manipulare politica? Sa ne spuna de catre cine este manipulata politic acest "maestru stie -tot".Aceasta afirmatie fara nici o dovada este o mare marlanie a unui om cu suflet mic.
  • geo geo
    Jucane, mai lasă-ne, bre, cu părerile matale emise în calitate de trecător membru al CNA. Îți respectăm punctul de vedere, doar există libertate de exprimare...Cristoiu a zis ce a zis, poate știa mai multe...dar matale, în calitate de membru al CNA, să te cobori așa și să comentezii ceea ce zice sau altul la TV...chiar mă miră că nu iei (o)poziții zilnice cu privire la dezinformările zilnice emise de anumite posturi de televiziune de (dez)informare.
  • 1q 1q
    in afara lipsei de diplomatie, chiar marlanie ,a lui cristoiu, eu mor de placere cum vad cum isi construieste juncanul imaginea publica. daca n-o sa-l vedem "catindat" cat de curand la alegeri....omul are atat de mult timp liber, platit de noi, incat sta toata ziulica si da raspunsuri tuturor, trimite scrisori deschise...dar de muncit, cand munceste ?

Trimite un comentariu

sus