Skip to main content

Discursul lui Cioloș a acaparat social media: zeci de mii de like-uri și share-uri

 
Discursul lui Cioloș a acaparat social media: zeci de mii de like-uri și share-uri

Zeci de mii de like-uri și share-uri strânse de discursul din Parlament al lui Dacian Cioloș: de pe site-urile de știri, din blogosferă și de pe pagina lui de Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Comentariul lui Moise Guran despre Cioloș a strâns aproape 20.000 de like-uri și share-uri, cel mai mult din blogosferă pentru ziua de ieri. 

Materialul despre discurs a adunat peste 10.000 de like-uri și share-uri, fiind cea mai distribuită postare dintre site-urile de știri.

Contul de Facebook al Premierului a fost cel mai comentat dintre paginile politicienilor.

Publicitate

Detalii, în continuare:

SHARED NEWS. Discursul lui Cioloș, cel mai distribuit material dintre site-urile de știri

HotNews a dat ieri cel mai distribuit material de pe siteurile de știri.“Dacian Ciolos: Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi

Materialul care a reflectat discursul premierului a strâns 10.700 de share-uri și like-uri.

Din discurs:

Mi-ati cerut cifre, v-am adus cifre. Mi-ati spus ca nu s-a vazut cresterea economica in buzunarele oamenilor. Poate problema este ca nu s-a vazut nici in buzunarele clientelei politice si asta a deranjat mai mult.

Cred ca in trecut s-a vorbit mult si s-a facut prea putin. (...)

Pentru mine, om care sunt crescut la tara, patriotismul inseamna in primul rand bun simt, inseamna a nu minti, inseamna a-ti tine cuvantul si inseamna sa iti asumi ceea ce stii sa faci si nu mai mult.

Nu sa faci promisiuni, ci sa fii lasat sa fii judecat dupa fapte. Pentru mine asta inseamna patriotismul si nu am nevoie de lectii legat de patriotism. Nici eu nu dau lectii altora legat de acest lucru.

Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi. Nu asta ma intereseaza. Ma intereseaza sa pot sa privesc in ochi, cu fruntea sus, orice roman pentru perioada pe care mi-am asumat-o la guvernare, impreuna cu ceilalti.

BLOGOSFERĂ. Moise Guran, în top cu Go Ciolo!

Comentariul lui Moise Guran despre discursul lui Cioloș a strâns aproape 20.000 de like-uri și share-uri, fiind cel mai distribuit material din blogosferă. Titlul: Go, Ciolo!

Din material:

"Cu un curaj de care nu l-am bănuit până acum, premierul Dacian Cioloș a îndrăznit să le spună politicienilor ce este de făcut de acum încolo pentru a păstra creșterea economică. Rămași cu gura căscată (aș zice liberalii mai mult decât pesediștii) parlamentarii cred că s-au prins până la urmă că acest tehnocrat independent care nu va candida la alegerile din această toamnă, le-a pus pe masă cel mai aplicat și cel mai coerent program politic de dreapta pe care l-am văzut până acum.

 

Apreciez faptul că Cioloș se ține de cuvânt și nu va candida, chiar dacă am și eu ca mulți din țara asta un oarecare regret că probabil m-aș fi dus mai hotărât la vot dacă ar fi candidat. Apreciez însă și mai mult faptul că, tocmai din această postură, de necandidat, Dacian Cioloș pare a-și asuma un rol de mediere a campaniei electorale.

L-au chemat în Parlament ca să îl joace în picioare, a acceptat asta, dar le-a pus în față și o oglindă, pe cea a unui adevăr simplu – dacă în anii următori nu reușim să facem/aducem mai multe joburi în România, veșnicele bullshituri de campaniei cu pensii și salarii mai mari, ajutoare sociale și medicamente mai ieftine, rămân vorbe late. Așa că, Go Ciolo!"

MOST COMMENTED. Postarea despre situația economică, peste o mie de comentarii

Cea mai comentată postare a politicienilor a fost pusă de Dacian Cioloș, în fapt un rezumat al discursului din Parlament: a strâns 1.200 de comentarii și 3.200 de like-uri și share-uri.

TOPURILE, DETALIAT

BLOGOSFERĂ 

1. biziday.ro, Go, Ciolo! - 18378 like-uri & share-uri;

2. printesaurbana.ro, O ecografie poate face diferența între viață și moarte - 1098 like-uri & share-uri;

3. tolo.ro, Ernu: generația studenției mele, a anilor 90, a devenit astăzi cinică și depresivă, pentru că visele ei i s-au întors împotrivă - 879 like-uri & share-uri;

4. bogdanadobre.ro, De ce ne simtim amenintati de homeschooling? - 662 like-uri & share-uri;

5. Blogurile Adevărul, Mesaj pentru toţi poliţiştii oneşti şi buni din ţara asta. „România infractorilor necunoscuţi” este şi despre voi, de Ramona Găină - 465 like-uri & share-uri. 

SHARED NEWS. Cele mai distribuite materiale de pe site-urile de știri

1. hotnews.ro, Dacian Ciolos: Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi, de Alina Neagu - 10688 like-uri & share-uri;

2. hotnews.ro, Ministrul Educatiei: Temele ar trebui facute la scoala, de V.M - 3188 like-uri & share-uri;

3. b1.ro, În țara noastră ne-ați făcut sclavi". Tineri români, către politicieni: Vom fi coșmarul vostru. Voi ați greșit, voi să răspundeți - 3132 like-uri & share-uri;

4. adevarul.ro, Dragnea: Am fost scoşi de la guvernare nedemocratic de Iohannis. Unde sunt banii din creşterea economică ? Cioloş: Nu în buzunarul clientelei politice, de Sebastian Zachmann și Mădălina Mihalache - 3103 like-uri & share-uri.

5. hotnews.ro, Senatul a respins cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea:"Pe bancheta din spate nu puteam sa comit ucidere din culpa. Ceea ce a determinat sunt cele trei gropi prost semnalizate, de Iulia Roșca - 3069 like-uri & share-uri.

MOST COMMENTED - Cele mai comentate postări din categoria politic

1. Pagina oficială Dacian Cioloș - 1.119 comentarii

2. Pagina oficială Liviu Dragnea - 424 comentarii

Postarea: "Fiecare român care muncește din greu, care își câștigă în mod cinstit pâinea de zi cu zi și care contribuie sau a contribuit astfel la creșterea economică va avea șansa să facă parte din clasa de mijloc. Iar prin clasă de mijloc eu înțeleg venituri decente, educație de calitate, servicii de sănătate civilizate și siguranța unui loc de muncă plătit corect. Vreau ca fiecare român să își poată trăi “visul european” aici, în România. Suntem de 10 ani membri ai Uniunii Europene și a sosit timpul ca românii să se bucure de un trai european la ei acasă!"

3. Pagina oficială Monica Luisa Macovei - 237 comentarii

4. Pagina oficială Traian Băsescu - 105 comentarii

5. Pagina oficială Partidul Naţional Liberal - 83 comentarii

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu