Skip to main content

Giovanni Francesco, Music Channel: Nu sunt denunțător în cazul Ioana Băsescu

 
Giovanni Francesco, Music Channel: Nu sunt denunțător în cazul Ioana Băsescu
Giovanni Francesco si Ioana Basescu. Foto: Click

Giovanni Francesco, acționar al postului muzical Music Channel, reacționează în legătură cu implicarea în dosarul în care a fost audiată și Ioana Băsescu.

Publicitate

Giovanni Francesco, într-un document remis Paginademedia.ro:

"În urma speculațiilor făcute în ultima vreme, legate de calitatea mea în dosarul în care este implicată Ioana Băsescu, țin să precizez că nu am calitatea de denunțător în acest dosar, așa cum fals este prezentat în unele organe de presă".

Antena 3 a spus, într-o ediție Sinteza zilei, că Giovanni Francesco ar fi denunțătorul acesteia.

Potrivit Antena 3.ro, "Giovanni Francesco, fostul iubit al Ioanei Băsescu, a ajuns denunțător în dosarul în care fiica fostului președinte a fost pusă joi sub control judiciar"

Antena3.ro:

"Fiica cea mare a fostul președinte Traian Băsescu, notarul Ioana Băsescu, urmărită penal, sub control judiciar, pentru instigare la spălare de bani și abuz în serviciu, se arată într-un comunicat al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), remis joi presei.

Potrivit comunicatului, Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, şi fostul concubin al acesteia, Giovanni-Mario Francesco, au făcut, în 2010, o excursie în Cuba, folosindu-se de bani pe care i-au obţinut în mod nelegal pentru campania prezidenţială din 2009 de la o companie cu capital majoritar de stat."

Giovanni Francesco este acționar al postului Music Channel. Are jumătate din postul TV. Celelalte 50 de procente sunt ale Integrasoft, o firmă deținută 100% de RCS)

Notificarea lui Giovanni Francesco:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu