Skip to main content

GRILA Europa FM. Doi prezentatori la "Drum cu prioritate". Cine intră pe post cu Radu Constantinescu

 
GRILA Europa FM. Doi prezentatori la "Drum cu prioritate". Cine intră pe post cu Radu Constantinescu

Europa FM trece de luni, 5 septembrie, la grila de toamnă. Andreea Esca, Moise Guran, Cristian Tudor Popescu, Cătălin Tolontan, Vlad Petreanu revin cu emisiunile lor pe aceeaşi frecvenţă.

Publicitate

Printre noutăţi se numără întoarcerea "în cabina dj-ului" a jurnalistului Sorin Dragomir, care este şi directorul de ştiri al Europa FM. Acesta va realiza emisiunea Drum cu prioritate, alături de Radu Constantinescu, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00.

"Toamna asta sărbătoresc 20 de ani de radio şi e o bucurie să fiu alături de Radu, acolo unde am început, în cabina dj-ului.

Va fi un program în care vom încerca să spargem bariera dintre discursul limitat de timp al ştirilor şi dorinţa ascultătorului de a zăbovi mai mult asupra unor teme, explicându-le şi, mai ales, discutând cu ascultătorii ştirile care contează", spune Sorin Dragomir.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, GRILA de toamnă a postului Europa FM

George Zafiu şi Vlad Petreanu se întorc la matinalul "Deşterptarea", emisiune programată în intervalul 7.00 - 10.00.

"Bătălia între 7:00 şi 10:00 e tot mai strânsă, aşa că ne-am gândit să ne batem în regiuni", a declarat George Zafiu, directorul de programe de la Europa FM.

"Bătălia Regiunilor" este cel mai nou concurs de la "Deşteptarea", un concurs în care ascultători din diverse regiuni ale ţării se vor întrece în a răspunde unor întrebări de cultură generală. "Vom ţine scoruri şi vom stabili care este regiunea cu cel mai ridicat nivel de cultură generală", a precizat George Zafiu.

Moise Guran reia emisiunea România în direct, de luni până joi, de 13.15 - 14.00.

«Va fi o toamnă ce va aprinde pasiuni electorale, o toamnă in care ne vom alege conducătorii pentru următorii patru ani », a declarat Guran.

El a adăugat că jobul său la România în Direct «este acela de a filtra informaţiile, prin dezbateri cu ascultătorii Europa FM, astfel încât să ajungem împreună la Adevăr. Fără Adevăr, nu există democraţie, iar informarea corectă a alegătorilor este maximul pe care noi, jurnaliştii, il putem face pentru societate".

Jurnaliştii Cristian Tudor Popescu şi Vlad Petreanu se întorc pe post cu "Avocatul Diavolului", în fiecare vineri, de la ora 13 :15. Emisiunea de dezbateri abordează cele mai controversate teme ale momentului.

În "Clubul de Seară" va intra, din acest sezon, Bogdan Nicolai, care revine în radio după o pauză de un an. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la 19.00 la 22.00.

"Aşa cum mi-am obişnuit publicul, emisiunea va conţine interviuri cu vedete, multă satiră, iar ascultătorii vor fi atât de implicaţi încât se vor simţi parte din echipă", a adaugat Nicolai.

Programe de weekend.

Andreea Esca revine "La Radio" din 10 septembrie, cu o serie întreagă de "poveşti pentru oameni mari". Programul este transmis în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00

Adi Hădean militează încontinuare pentru "bun gust" în fiecare duminică, de la ora 12.00.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Simion Simion
    Ce se intampla cu Toader Paun. Ciprian Dinu. Florin Badea...
  • dj pisi dj pisi
    lipsesc din descrierea grilei tronsoanele 10-13 si 14-16.
  • Ionela Ionela
    Minunat! Toamna asta se numara vestile bune! Europa FM este postul meu preferat, acum ca a venit si Nicolaaaaaai, va fi super, super! Abia astept sa il ascult seara! :)
  • Ionut Ionut
    Grila Europa FM arata wow! Nume mari, bune, emisiuni faine, dar cel mai mult ma bucur ca a revenit Nicolai! Cel mai bun, are sarea si piperul de care e nevoie seara! Bravo, Europa FM!

Trimite un comentariu

sus