Skip to main content

La un an de la lansare, Digi FM va avea o linie muzicală clară şi un playlist manager. A lucrat la Kiss, Magic FM, Pro FM şi MTV

 
La un an de la lansare, Digi FM va avea o linie muzicală clară şi un playlist manager. A lucrat la Kiss, Magic FM, Pro FM şi MTV

La un an de la lansarea staţiei, Digi FM se concentrează şi pe linia muzicală. Canalul radio de ştiri a numit un playlist manager (poziţie care nu a existat până acum) şi anunţă formatul muzical pe care va merge postul de news.

Publicitate

Muzica postului va fi coordonată de Dragoş Vulgaris, playlist manager care s-a ocupat în trecut de muzica posturilor Kiss FM, Magic FM, MTV şi Pro FM.

Dragoş Vulgaris, despre formatul muzical al Digi FM:

„Muzica Digi FM se adreseaza unui public matur, trecut de 30 de ani. De astazi, principala schimbare pe care o aducem, fara a ne indeparta de formatul actual al radioului, este aceea de familiaritate a melodiilor, fara a influenta insa obiceiurile de ascultare si preferintele muzicale ale publicului pe care îl ţintim.”

“Informatia obiectiva complexa merita un fond sonor pe gustul ascultatorului. Din punct de vedere muzical, DigiFM este un post de radio A.C.”

Diferenţierea de celelalte staţii?

„Diferentierea dintre DigiFM si celelalte posturi romanesti pe acest format, apare in proportiile genurilor muzicale, proportii care definesc sound-ul radioului”, spune Dragoş Vulgaris.

Playlistul este alcatuit din melodii care au trecut testul timpului in Romania, precum si un procent de melodii noi, selectate conform cu targetul si obiceiurile de ascultare ale unui post de radio A.C.”

„Playlist-ul este realizat respectand reguli de programare a melodiilor, reguli care ii vor face pe ascultatori sa isi doreasca sa ramana cat mai mult pe frecventele DigiFM” , a mai spus el.

Dragos Vulgaris, carte de vizită:

- Şi-a inceput cariera in televiziune, la UTV, unde a ocupat functia de Music Manager. (martie 2003-iunie 2006)

- S-a intors pentru o perioada in radio si a facut playlist la MagicFM si KissFM, implementand alaturi de colegi softuri si clock formats noi si inedite pentru Romania lui 2006 (iunie 2006-aprilie 2008)

- La doi ani distanta a preluat si functia de Music Manager pe KissTV (2008-2009)

- Mutarea in trustul Pro i-a adus functia de Music Manager MTV Romania (2009-2016)

- Dupa un an de MTV a preluat si functia de playlist manager ProFM (2010-2015)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danny Danny
    N-am ascultat in weekendul trecut, dar sper sa nu fi schimbat prea mult noul director muzical, sa nu strice cumva ceea ce era bun la playlistul postului, care imi placea, era divers si aflam fie de piese noi si bune, fie piese pe care nu le auzisem demult.
  • Radio Fun 93,1 Radio Fun 93,1
    UTV s-a lansat pe 9 aprilie 2005. Corect . probabil a pregatit playlist-ul dinainte , sa fie postul pe felie cel mai tare. Gogosiile astea sunt coapte prost. de cine il protejeaza. E si limpede , ca omul are relatii , si ca daca a facut asta , a fost un hobby , si cu niste oameni atenti , acum e un renume pe treaba asta. Probabil a luat si el bacu si atat. Sa zice-ti ms , ca la ce face el,poate sa faca si vecinu.
  • Mihai Mihai
    Ce apreciam pana acum era diversitatea si sound-ul modern pe care-l oferea.
    Se simte schimbarea in playlist. Si nu in bine.
  • Frere Jean Jacques Frere Jean Jacques
    I-am gasit profilul de LinkedIn e unde e copiat si finalul articolului. Cristi are dreptate cand spune ca e ciudat ca Vulgaris omul a fost music manager la U TV intre 2003 si 2005, cand postul nu exista. Dar am gasit tot in autobiografie ina cavea amuzant: intre 2003 si 2006 a studiat jurnalismul la una (sau doua?) universitati neprecizate. Deci era multi tasking omul: student la universitatea neabsolvita si music manager la televiziunea inexistenta.
    Dar nu e la PSD. E la Digi, farul nostru calauzitor. Managerii sociopati au cerut o solutie cu orice pretz, si le-a venit omul-minciuna care se imagineaza omul-compentent. Succesuri.
  • Mm Mm
    Adica si-au luat un om care sa le puna un CD cu muzica care se repeta la fiecare ora. Cam asta e la toate posturile, inclusiv la cele la care a mai lucrat, deci nu vad cu ce altceva poate veni. O fi acelasi CD de la Kiss FM?
  • Cristi Cristi
    Începând cu martie 2003, a ocupat funcția de Music Manager la UTV? Postul UTV s-a lansat pe 9 aprilie 2005.
  • Nicu Nicu
    Mie imi place mai mult cum suna de azi.Bravo!(pana azi ascultam doar stirile la DIGI FM,insa de azi voi fi un fidel ascultator)
  • Swap Swap
    Asadar s-a aliniat posturilor de duzina. Daca apreciam ceva la capitolul playlist era prezenta intr-o proportie de cred ca nici 10% a muzicii autohtone.
  • Dacian Salam Dacian Salam
    Chelului ii lipsea tichia de margaritar. Si atunci manageri si-a luat rindeaua si a scos niste rumegsh intr-o ditrectie clara.

Trimite un comentariu

sus