Skip to main content

Matinalul Pro FM cu GreeG şi Onuc, după plecarea lui Andrei Gheorghe: discuţii şi cu „creatori de virale” din online

 
Marius Onuc şi Şerban Grigore - GreeG
Marius Onuc şi Şerban Grigore - GreeG

Pro FM lansează luni noul matinal cu Greeg şi cu Onuc, după plecarea lui Andrei Gheorghe. Cum va fi emisiunea? Cine sunt cei doi prezentatori?

Publicitate

Postul de radio discută în prezent, pentru rubrici noi, şi cu colaboratori externi, printre care oameni de online, “creatori de virale”, după cum au declarat oficialii postului.

Cătălin Ivan, Manager Programe ProFM, pentru Paginademedia.ro:

"Fata de formulele anterioare, Greeg si Onuc vor putea conta pe sprijinul mai multor colaboratori pe care ne bazam pentru crearea de continut suplimentar de divertisment.

Ca si pana acum, lista va ramane deschisa propunerilor de colaborare, fie ca vin din partea celor care activeaza in mediul online, radio sau, de ce nu, din partea ascultatorilor cu talent."

Despre conţinutul emisiunii:

Cătălin Ivan, pentru Paginademedia.ro:

„In fiecare emisiune vom veni cu alternative de continut la programele direct concurente, depasind limitele de interes pe care le-am acoperit pana acum.

Nu ne vom limita, de exemplu, la invitati din industria muzicala, asa cum s-a intamplat pana acum in interalul orar 9-10.

Concursurile nu vor mai fi doar mijloace de castigare a premiilor ci vor avea si rolul de participare pasiva a ascultatorilor inactivi. Vom continua in permanenta cautarea de alternative.”

De ce?

„Piata de radio din Bucuresti e recunoscuta pentru inflatia posturilor cu format Top40, motiv pentru care suntem nevoiti sa cream diversitate, incepand de la cotinutul din prime time si pana la selectia pieselor pentru playlist.

Principalele 4 posturi CHR isi impart o treime din piata folosind playlisturi aproape identice, emisiuni cu clock-formaturi asemanatoare, sloganuri si concursuri ce se deosebesc cu greu in mintea ascultatorilor, afectand, uneori ireversibil, identitatea brandurilor.

Fara diversitate nu vom reusi sa crestem numarul ascultatorilor de radio ci doar vom incerca sa cucerim acelasi public de la un val de audienta la altul", spune Cătălin Ivan.

GreeG, începuturi în echipă cu Măruţă şi Augusta Lazarov. Onuc debut în radio în Ardeal

Cine sunt cei doi prezentatori?

GreeG, cel care a prezentat matinalul în ultimii doi ani cu Andrei Gheorghe, lucrează la Pro FM din 2005. A intrat în radio încă din anii 90, la Europa Nova, post unde lucrau atunci Cătălin Măruţă şi Augusta Lazarov.

Onuc lucrează în radio de 17 ani, când a început la Radio Transilvania. A încercat televiziunea, la MTV şi la Pro TV.

Detalii despre fiecare, în continuare.

GreeG, cel care a prezentat matinalul în ultimii doi ani cu Andrei Gheorghe, a intrat în radio încă din anii 90, la Europa Nova. În echipă erau, printre alţii Cătălin Măruţă, Augusta Lazarov (pe atunci Dumitraşcu) şi Radu Constantinescu (acum la Europa FM).

S-a angajat la Pro FM în urmă cu 11 ani. A mai făcut echipă cu Onuc în trecut.

GreeG- Şerban Grigore, Carte de vizită:

-A inceput sa lucreze in radio la Europa Nova, alaturi de nume precum Catalin Maruta, Dinculescu, Niculescu, Radu Constantinescu sau Augusta Dumitrascu (ulterior Lazarov)

- A facut parte din echipa Media Pro Music

- Din 2005 s-a angajat la ProFM unde a realizat emisiuni pe diverse tronsoane, de la drive time, pana le evening show si weekend mix.

- Alaturi de colegul Onuc a colaborat si cu televiziunea, comentand sau prezentand emisiuni precum L.O.L. la MTV sau Spargatorii de ras, la Sport.ro

- Ca DJ- alaturi de Onuc a mixat in deschiderea unor show-uri precum Sensation- Ocean Of White, sau Swedish House Mafia.

Marius Onuc: debut în radio acum 17 ani

Onuc şi-a început cariera în radio acum 17 ani, la Radio Transilvania. În grupul Pro (din care făcea parte Pro FM la vremea respectivă) a intrat în urmă cu opt ani.

A lucrat cu GreeG prima dată în 2009, la Pro FM, apoi la MTV şi a prezentat o emisiune la Pro TV. A comentat Spărgătorii de râs la Sport.ro şi este playlist manager la Dance FM, post de asemenea deţinut de grupul RCS.

Onuc:

„Au mai ramas cateva zile pana cand lansam matinalul ProFM in formula „GreeG & Onuc”. Acum e momentul sa reluam aceasta formula, cu mai multa consistenta, umor, pregatire, mesaj direct catre ascultator. Voi aduce in acest matinal si experienta mea muzicala - vom surprinde ascultatorii cu piese care vor deveni hituri, vom invita in studio artistii care conteaza si vom intari legatura dj radio - ascultator.”

Onuc (Marius Onuc), carte de vizită:

- A inceput sa lucreze in radio, in urma cu 17 ani, la Radio Transilvania

- Din 2008 s-a mutat in trustul Pro, mai intâi ca realizator la Info Pro (intre 2008 si 2009)

- Din 2009 a inceput colaborarea cu GreeG mai intai doar la ProFM, dupa care si la MTV, unde au realizat impreuna L.O.L. la MTV.

- Tot in TV a comentat emisiunea Spargatorii de Ras de la Sport.ro

- La ProTV a prezentat emisiunea „Vis de Femeie”

- Este playlist manager DanceFM

- Produce muzica

- Ca DJ a mixat la pupitrul unor evenimente internationale precum Sensation- Ocean Of White si Swedish House Mafia alaturi de colegul GreeG

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dj ION Dj ION
    Catalin Maruta a lucrat la Radio TarguJiu..nu cred ca avea vreo tangenta cu Europa Nova. Iar de la Radio TgJiu, a plecat la Tvr 2 unde facea "Tonomatul de pe 2"..!!
  • Marian Toader Marian Toader
    Oameni buni, ascult ProFM de ani de zile, dar va jur ca simt cum imi curge sange din urechi cand il aud la radio pe acest Onuc. Inteleg ca il bagati mereu cand nu aveti ce baga, dar aberatiile sale trag postul in jos iremediabil
  • George George
    De ce mi-ați cenzurat "***"? Făceam referire la cazul de sclavie din Argeș. Omul i-a numit pokemoni, o alăturare nefericită, caracteristica lui Onuc.
  • George George
    Greeg se mai dăduse pe brazda cu Gheorghe, învățase mult de la el, iar spre final făceau o echipa mișto. În schimb, Onuc ăsta e irecuperabil, spune numai prostii, îi făcea pokemoni pe *** din Argeș, slab rău și ca energie, dicție, vibe, ghidusie. Pe ăsta nu îl mai vede Prelipceanu
  • Alin Petran Alin Petran
    Grig si Onut sunt cei mai slabi prezentatori radio pe care i-am auzit vreodata.

Trimite un comentariu

sus