Skip to main content

Mihai Găinuşă a ieşit din proiectul TVH. Rămâne pe Radio Seven

 
Mihai Găinuşă a ieşit din proiectul TVH. Rămâne pe Radio Seven

Mihai Găinuşă a ieşit din proiectul TVH, televiziunea deţinută de Fundaţia România de Mâine şi Universitatea Spiru Haret. El urma să se ocupe de relansarea staţiei, în această toamnă, dar şi de o serie de emisiuni.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, postul TV nu a avut resurse şi nu a putut susţine din punct de vedere financiar propunerile lui Mihai Găinuşă pentru relansarea staţiei, motiv pentru care realizatorul a ales să se retragă din proiect.

Mihai Găinuşă vă rămâne în continuare la matinalul de la Radio Seven, post ce face parte din trustul Mass Media România de Mâine.

Octavian Păscuţ - Mistreţu rămâne în proiectul TV în calitate de producător general

În primăvara acestui an, Găinuşă declara pentru Paginademedia.ro, că se va ocupa de relansarea postului programată pentru această toamnă, în calitate de consultant editorial, şi că va realiza o serie de emisiuni, printre care "cel mai probabil un late-night săptămânal".

Mihai Găinuşă, în martie 2016, pentru Paginademedia.ro:

"Din toamnă, TV H va fi, practic, o altă televiziune. Voi face şi o serie de emisiuni la TV H. Cel mai probabil un late-night săptămânal. Ne propunem să facem o televiziune pentru persoanele cu IQ pozitiv. Ca profil, va fi o televiziune culturală soft. Nu gen TVR Cultural, ci mult mai digerabilă, adaptată anului 2016. Vor fi multe emisiuni cu bloggeri, programe de film, sport, ecologie sau documentare", a detaliat Mihai Găinuşă pentru Paginademedia.ro, în primăvara acestui an.

Întrebat atunci dacă postul îşi va păstra denumirea de TVH, Găinuşă a punctat "Eu aş spune că nu".

Reamintim că astăzi TVH a primit aprobarea CNA de a-şi modifica structura de programe, în sensul creşterii procentului de informaţii şi scăderii celei din zona de educaţie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus