Skip to main content

Olivia Steer la Mihai Gâdea, zeci de reclamații la CNA. De ce s-au plâns telespectatorii. Sesizări legate și de Oprea

 
Olivia Steer la Mihai Gâdea, zeci de reclamații la CNA. De ce s-au plâns telespectatorii. Sesizări legate și de Oprea

ACTUALIZARE. În trei ore s-au mai adunat zece reclamații la CNA pe acest subiect. Până la finalul ședinței se astăzi, Consiliul primise 45 de sesizări.

Publicitate

Plângeri la CNA după prestația lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza zilei, cu Olivia Steer invitată, dar și după prezența în studio a lui Gabriel Oprea.

Forul audiovizual a primit, până la ora publicării acestei știri, 35 de sesizări pentru Sinteza zilei de miercuri seară. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, cele mai multe au vizat interviul luat de Gâdea Oliviei Steer, care militează împotriva vaccinării copiilor. 

MOTIVUL. Reclamatiile care au venit la CNA pentru Olivia Steer se referă în mare la modul în care aceasta a facut afirmatii fara a fi avizată în acest sens, iar moderatorul nu a pus la dispoziția publicului o alta persoană, avizată, care să contrabalanseze afirmațiile acesteia. 

Reamintim că Olivia Steer a fost miercuri seara, de la 21.00, invitata lui Mihai Gâdea la Sinteza zilei. De menționat că în platou nu a fost niciun specialist prezent care să combată ipotezele lansate de Olivia Steer pe tema vaccinării copiilor sau a mamografiilor (un alt subiect adus recent în atenție de către ea, într-o postare pe blog, cu titlul: Mamografie? Nu mulțumesc). 

Alte câteva sesizări au fost legate de prezența fostului vicepremier Gabriel Oprea în studioul Antenei 3. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Felicitari dlui _Gadea pt. ca si-a lasat invitata sa vorbeasca si mai ales CE era sa raspunda, cand femeia a dat surse? Ati citit sursele? Vaccinurile ucid si schilodesc (asa a zis si Monica Pop) si mamografiile pot declansa cancere si sunt inutile! Faceti-va voi "testicografii" si bagati-va podoabele intre doua placi de metal, sa va fie strivite si iradiate acolo ca sa vedeti mai bine daca nu cumva aveti cancer la testicole. De ce numai noi femeile sa fim torturate?
  • Mircea, tu esti emblema telespectatorilor Antena 3! Iar despre articol, bine facut si Gadea si ceilalti din Antena fac asta de obicei, cine da bani, da bine si pe sticla, cine nu, nu, simplu.
  • Urat! *** heiatri care Antena 3 a luat premii la Niu Iorg si voi faceti plangeri la CNA la Codruta Chiovesi ***!!!

Trimite un comentariu