Skip to main content

Serialul Luke Cage va fi lansat luna aceasta pe Netflix şi în România

 
Serialul Luke Cage va fi lansat luna aceasta pe Netflix şi în România

Serialul „Luke Cage”, inspirat de benzile desenate Marvel, va fi lansat pe platforma video Netflix, începând din 30 septembrie. Seria de 13 episoade va fi disponibilă şi abonaţilor din România.

Publicitate

Mike Colter îl joacă pe Luke Cage, un fost deţinut cu puteri supranaturale, dobândite în urma unui experiment ştiinţific sabotat în care a fost cobai.

Acesta devine fugar şi se luptă să-şi refacă viaţa în cartierul Harlem (New York), unde trebuie să se lupte cu trecutul de dinainte de a fi închis.

„Marvel Luke Cage” sau „Luke Cage” este dezvoltat pentru Netflix de Cheo Hodari Coker, potrivit paginii de Wikipedia a serialului. Personajul este inspirat din super-eroul cu acelaşi nume din benzile desenate Marvel.

Filmările au început în New York în septembrie 2015 şi s-au încheiat în martie 2016. Seria face parte din Universul Marvel, fiind poziţionat în continuarea seriilor din franciză şi al treilea serial de televiziune marca Marvel.

Rolul protagonistului este jucat de actorul Mike Colter. Este al doilea serial în care actorul cu origini columbiene joacă în rolul supereroului Marvel. În decembrie 2014, Mike Colter a fost distribuit în rolul aceluiaşi personaj, „Luke Cage”, în serialul de televiziune produs tot de Marvel, „Jessica Jones”.

Din distribuţie mai fac parte actorii Mahershala Ali, Alfre Woodard, Simone Missick, Theo Rossi, Frank Whaley şi Sonia Braga.

Totul despre seriale, pe Paginadeseriale.ro şi pe Pagina de Facebook

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cazacu Cazacu
    A aparut astazi si deja am vazut cateva episoade. Recomand tuturor serialul Luke Cage de la Netflix!

Trimite un comentariu

sus