Skip to main content

VIDEO. Fashion Days e pe TV cu o nouă campanie, semnată de Graffiti BBDO

 
VIDEO. Fashion Days e pe TV cu o nouă campanie, semnată de Graffiti BBDO

Fashion Days, platformă de fashion online, a lansat pe 15 septembrie campania „Reinventează-te în fiecare zi”, ce anunță colecțiile sezonului Toamnă – Iarnă 2016.

Publicitate

Conceptul creativ a fost dezvoltat împreună cu Graffiti BBDO și „are la bază inspirația și schimbarea, doi piloni definitorii pentru brandul Fashion Days, și încurajează clienții să se reinventeze în fiecare zi, prin noi stiluri”, anunță compania.

Campania are în centru 10 personaje principale - Artista, Vedeta, Ispita, Exploratorii, Prințesa, Cea mai bună prietenă, Campioana, Rebela, Inspirația si Regina Nopții.

Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer Fashion Days: „Noua campanie, una dintre cele mai complexe de până acum, vine în completarea campaniei Time to Change lansate la începutul anului, pe baza căreia continuam sa construim strategia de comunicare online și offline. Fashion Days înseamnă schimbare, idei creative, înseamnă curaj, dar înseamnă și cea mai mare selecție de produse și branduri, cu ajutorul cărora fiecare client poate fi oricine vrea să fie, în fiecare zi.”

Titus Dumitrescu, director de creație Graffiti BBDO: 

„În 2016, rolul femeii în societate nu mai este unul predefinit, ci cel pe care și-l alege ea. Altfel zis, ești cine vrei tu să fii. Poate că ieri ai fost o prințesă sau o atletă sau o ispită, iar astăzi ești o călătoare, o zână sau o vedetă. Femeile se definesc singure în fiecare zi, iar Fashion Days le pune la dispoziție outfiturile necesare pentru a fi cine vor ele.

Prin campania Reinventează-te în fiecare zi, am încercat să ilustrăm atât flexibilitatea și multitudinea de fațete ale femeilor moderne, cât și faptul că Fashion Days dispune de o gamă atât de largă și variată de produse, încât, oricum ai alege să te definești astăzi, vei găsi îmbrăcămintea potrivită.”

Campania de lansare a colecției Toamnă – Iarnă 2016 este comunicată prin intermediul principalelor stații TV, online, panouri stradale, cinema, în cele mai mari orașe ale țării și activări în social media.

Spotul TV a fost filmat de Barna Nemethi, regizor, scenarist și fotograf.