Skip to main content

VIDEO. Prima campanie de brand din istoria Electrica. Cum arată reclamele

 

VIDEO. Electrica lansează prima campanie de brand din istoria companiei: Povestea luminii. Sloganul: Scriem povestea luminii. De 120 de ani.

Publicitate

Campania cuprinde două spoturi TV şi o serie de vizualuri. La dezvoltarea campaniei au contribuit McCann WorldGroup Romania şi United Media Services, împreună cu Family Film şi regizorul Răzvan Mărculescu.

VIDEO. Spoturile campaniei Electrica:

1. FOTBAL

2. CUPLUL

De ce avea nevoie Electrica de reclamă?

Marius Chican, Head of Marketing, PR & CSR Electrica:

“Prin aceasta campanie vrem sa reamintim ce inseamna brandul Electrica pentru romani: 120 de ani de traditie, lider in domeniu si, totodata, cea mai de succes listare la bursa din istoria Romaniei. Am considerat ca este timpul sa punem brandul intr-o noua lumina”.

Despre conceptul reclamelor:

“Acum mai bine de 120 de ani era iluminat electric primul oraş din România, azi energia electrică este o parte firească din viaţa noastră de zi cu zi. În aceşti ani, Electrica a fost martoră la poveştile din casele a milioane de români. Campania „Povestea luminii” vorbeşte tocmai despre asta, despre emoţii, realizări, surprize.

În contextul în care societatea modernă a asimilat şi a integrat atât de mult inovaţia în modul de viaţă cotidian, este uşor să uităm ce susţine progresul şi oportunităţile. De aceea, campania Electrica îşi propune să redescopere rolul energiei şi să vorbească despre ea ca fiind realul catalizator al vieţii de zi cu zi”, spune Marius Chican.

„Este o campanie prin care pune în lumină poveştile nespuse ale românilor. Sunt poveşti nevăzute, personale, care vorbesc despre cine suntem şi ce ne face cu adevărat fericiţi. Despre cum energia electrică schimbă viaţa de zi cu zi, creează bucurii, experienţe, amintiri”, se arată într-un comunicat remis Paginademedia.ro.

„De 120 de ani, Electrica luminează şcolile, sălile de teatru, bibliotecile, casele sau parcurile românilor. Ne bucurăm zilnic de ceea ce energia electrică ne ajută să facem - studiu, muncă, pasiuni. În fiecare astfel de spaţiu, lumina este martorul unor poveşti unice, pe care le veghează. Două dintre aceste poveşti vor fi prezentate în două spoturi TV emoţionante, care vor fi difuzate începând cu 15 septembrie.”

Despre campanie:

Campania va fi susţinută în media printr-un mix complex de canale, gândit să ducă mesajul brandului către cât mai mulţi clienţi ai companiei. Va fi folosită o plajă largă de staţii TV, urmărind să surprindă tipologii diverse de clienţi, cu obiceiuri de consum variate, mergând de la cele mai puternice staţii generaliste, până la posturile de ştiri, filme sau canalele de hobby.

Pentru publicul activ, conectat la informaţia online, pentru publicul specialist sau cel de business va exista o componentă digitală solidă, completată de reprezentarea în cele mai puternice cotidiene naţionale. Presa locală, reţelele de socializare şi panotajul stradal vor fi de asemenea activate în campanie.

GALERIE FOTO. Execuţiile campaniei Electrica

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Spotul 2 e tare.Se vede cat de colo ca trebuie sa stingem lumina si sa folosim lumanarile de ziua noastra ca daca vine factura ne trece pofta de tort.Si functioneaza bine la cuplu pensionar ca la ce pensii au unii...La spotul 1 luminam terenul de fotbal cu veioza cu led ca nocturna costa ...foarte frumos am pus societatea in lumina.felicitari d-le M.Chican
  • zzz zzz
    Hopa se liberalizeaza piata :)
  • Cristina Cristina
    cum se numeste melodia din reclama?
  • un naționalizat abuziv un naționalizat abuziv
    Când are de gând Electrica să-și ridice clădirile pentru transformatoarele de distribuție de pe terenurile proprietatea particularilor ? Beneficiază de legea hrebenciuc-istă a naționalizării postdecembrite, pentru ca gulerele albe să-și crească conturile off-shore ale hoției ridicată la nivel de virtute ! Rușine !
  • Lucian Lucian
    Le sufla Digi Energie in ceafa si s-au gandit sa faca ceva in privinta asta. Nu cu reclame rezolvi problema, ci cu scaderea facturilor pentru populatie.

Trimite un comentariu

sus