Skip to main content

VIDEO. Vodafone, test extrem cu Cabral și Titi Aur: 120 de km/oră „legați la ochi”, ghidați de telefoane

 

VIDEO. O “nebunie” pe un circuit de raliu, cu “ochii închiși”. Titi Aur a condus cu 120 de km la oră, cu parbrizul acoperit, ghidat doar de telefoanele care erau amplasate pe mașină și transmiteau imaginea în cabină, pe tablete.

Cabral a fost copilotul lui Titi Aur, într-un test care marchează lansarea Supernet 4G+. Spotul va fi difuzat pe posturile TV și este inspirat dintr-o reclamă făcută de Vodafone în Noua Zeelandă.

Publicitate

Cum s-a ajuns la execuție?

Ideea a venit de la Vodafone, care a testat o execuție asemănătoare în Noua Zeelandă, în care pilotul executa driftinguri.

După discuțiile cu Titi Aur, am decis să facem un pas înainte, la un nou nivel, în condiții de raliu, au explicat oficialii Vodafone. Titi Aur a făcut testul pe circuitul său, la viteze care au atins 120 de km/oră, bazându-se doar pe “ochii” virtuali.

Agenția de publicitate care s-a ocupat de producția spotului a fost McCann Erickson.

VIDEO. Vodafone, testul extrem cu Titi Aur și Cabral

Supernet™4G+ este promovat printr-o campanie de comunicare ce se desfășoară în mediile TV, print, online și outdoor, construită în jurul mesajului „Ai puterea să reușești imposibilul. Rețeaua ta de încredere, Supernet 4G+, te susține cu cu cea mai bună experiență video HD”.

VIDEO. Testul Vodafone, în varianta din Noua Zeelandă, din care s-a inspirat spotul din România 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Sunt momente din spot in care pe casca lui Titi Aur este montata o camera Go Pro si sunt momente când este fără camera pe casca. Atenție la detalii data viitoare.

Trimite un comentariu