Skip to main content

VIDEO. Vodafone, test extrem cu Cabral şi Titi Aur: 120 de km/oră „legaţi la ochi”, ghidaţi de telefoane

 

VIDEO. O “nebunie” pe un circuit de raliu, cu “ochii închişi”. Titi Aur a condus cu 120 de km la oră, cu parbrizul acoperit, ghidat doar de telefoanele care erau amplasate pe maşină şi transmiteau imaginea în cabină, pe tablete.

Publicitate

Cabral a fost copilotul lui Titi Aur, într-un test care marchează lansarea Supernet 4G+. Spotul va fi difuzat pe posturile TV şi este inspirat dintr-o reclamă făcută de Vodafone în Noua Zeelandă.

Cum s-a ajuns la execuţie?

Ideea a venit de la Vodafone, care a testat o execuţie asemănătoare în Noua Zeelandă, în care pilotul executa driftinguri.

După discuţiile cu Titi Aur, am decis să facem un pas înainte, la un nou nivel, în condiţii de raliu, au explicat oficialii Vodafone. Titi Aur a făcut testul pe circuitul său, la viteze care au atins 120 de km/oră, bazându-se doar pe “ochii” virtuali.

Agenţia de publicitate care s-a ocupat de producţia spotului a fost McCann Erickson.

VIDEO. Vodafone, testul extrem cu Titi Aur şi Cabral

Supernet™4G+ este promovat printr-o campanie de comunicare ce se desfăşoară în mediile TV, print, online şi outdoor, construită în jurul mesajului „Ai puterea să reuşeşti imposibilul. Reţeaua ta de încredere, Supernet 4G+, te susţine cu cu cea mai bună experienţă video HD”.

VIDEO. Testul Vodafone, în varianta din Noua Zeelandă, din care s-a inspirat spotul din România

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Man Man
    Cea mai enervanta reclama! Ever! Te determina sa schimbi programul.proasta inspiratie
  • Man Man
    Cea mai enervanta reclama! Ever! Te determina sa schimbi programul.proasta inspiratie
  • Marco Marco
    Sunt momente din spot in care pe casca lui Titi Aur este montata o camera Go Pro si sunt momente când este fără camera pe casca. Atenție la detalii data viitoare.

Trimite un comentariu

sus