Skip to main content

AUDIENŢE. Vocea României, primele dueluri: peste 1,4 milioane de telespectatori

 
AUDIENŢE. Vocea României, primele dueluri: peste 1,4 milioane de telespectatori

Prima rundă de dueluri de la Vocea României s-a încheiat aseară după aproape trei ore şi jumătate. Talent show-ul de pe Pro TV a avut peste 1,4 milioane de telespectatori. Ca şi în alte sezoane, cifrele au fost mai mici ca în faza preselecţiilor.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele obţinute de Vocea României, la prima ediţie de dueluri:

NAŢIONAL. Peste 1,4 milioane de persoane din întreaga ţară au urmărit, aseară, prima rundă de dueluri. Emisiunea a fost mai lungă decât de obicei, derulându-se până aproape de miezul nopţii. Antena 1 a avut pe intervalul Vocii aproape 1,2 milioane de persoane. Locul trei pentru Kanal D, cu puţin peste un milion de persoane.

URBAN. La oraşe, show-ul de pe Pro TV s-a apropiat de un milion de persoane. Antena 1, poziţia a doua cu peste 670.000 de orăşeni, media pe minut. Antena 1, de pe locul al doilea, a fost urmărită de 670.000 de persoane.

COMERCIAL. Vocea a fost urmărită, pe publicul comercial, de aproape 500.000 de persoane. Locul al doilea pentru Antena 1, cu o medie de 357.000 de privitori cu vârste între 18 şi 49 de ani.

Audienta posturilor TV de vineri, 21 octombrie, pe intervalul Vocea Romaniei (20.30-23.50), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.461.000 8.1 19.7
2 Antena 1 1.198.000 6.7 16.1
3 Kanal D 1.019.000 5.7 13.7
4 National TV 369.000 2.1 5.0
5 Antena 3 335.000 1.9 4.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV de vineri, 21 octombrie, pe intervalul Vocea Romaniei (20.30-23.50), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 917.000 9.4 21.6
2 Antena 1 670.000 6.9 15.8
3 Kanal D 525.000 5.4 12.4
4 Antena 3 214.000 2.2 5.1
5 Romania TV 151.000 1.6 3.6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV de vineri, 21 octombrie, pe intervalul Vocea Romaniei (20.30-23.50), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 481.000 10.7 28.3
2 Antena 1 357.000 7.9 21.0
3 Kanal D 144.000 3.2 8.5
4 Prima TV 84.000 1.9 4.9
5 Acasa 66.000 1.5 3.9

GALERIE FOTO


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • moise moise
    @gcallen, domnule, nu esti cu nimic mai bun decat mile. Ce conteaza pe ce post tv e x factor? Daca era transmis de protv era bun, si daca vocea romaniei era transmisa de antena 1, probabil ii ziceai altcumva. Conteaza ca ambele sunt emisiuni bune, fiecare cu fanii ei. Pacat doar ca antena nu emite HD, sa vedem o calitate mai buna a imaginilor.
  • Expertul, Expertul,
    @iuli, Stii sa citesti? Unde am spus eu, ca ProTV va produce SNL? Allex, a scris ca CME achizitioneaza SNL pentru ProTV. . De la un amator de seriale turcesti chiar nu ma astept sa inteleaga aceasta industrie!
  • F F
    @Iuli : nu el a spus de SNL. Este bine daca incep sa faca si in weekend ceva, dar chiar nu stiam ca se achizitioneaza un format ca SNL. Nu conteaza numele, ci echipa de actori si scenaristi, iar acestia sunt greu de gasit.
  • zic si eu zic si eu
    Ar fi fost interesant de urmarit dinamica audientelor deoarece eu cred ca pro a inceput in forta dar cum au dat-o 'n lalaiala, iar lumea a inceput sa zapeze sau a adormit de la atata vorbarie!
    Eu am dat pe Pro la 21 si anuntau rezultatul primului duel! 30 de minute pentru un cantec? ma lasi!
    Daca o comprimau in 2 -2,5 ore cred ca aveau audiente apropiate de blind-uri, dar au vazut ei ca tactica lalaielii tine la Intact si s-au gandit ca poate le iese! Iaca nu le-a mers !
    Cel mai mult ma deranjeaza ca, fata de vremea lui Sarbu cand Pro era un trendsetter pe care toti il copiau, acum au inceput ei sa copieze. Si nu cu success! Iar asta este 100% imputabil baietasului de la conducere, caruia ii tremura nadragii sa aprobe ceva nou, sa fie indraznet si prefera sa mearga pe carari deja batatorite de altii. Doar ca acestea nu duc unde ar vrea spectatorii si aceasta lipsa de viziune va costa statia mult in viitor. Sper ca zvonurile despre vanzare sa fie reale si baietasul asta sa-si ia talpasita cat mai curand, altfel Pro ae sanse sa ajunga unde este A1 cum. Pe 2-3!
  • F F
    @mile si daca mi permiti : in fiecare an Vocea scade dupa preselectii si X Factor se apropie de Vocea. Nu e vreun secret. Cautati audientele din anii trecuti.
  • Iuli Iuli
    ProTV nu produce niciun SNL:) Nu va mai luati dupa acest user fanatic, zis "expertul", lui peste.
    ProTv o sa produca o emisiune din toamna 2017: Trio Show
  • Expertul, Expertul,
    @daca-mi permiteti, Iti respect opinia, dar sunt nevoit sa te corectez atunci cand aberezi! Pentru proTV conteaza doar 18 - 49 urban, daca nu crezi intra pe www.cetv-net.com ca sa te convingi. Tu te asteptai ca vocea sa fie mult mai urmarita decat kix factor care este in fata preselectiilor, dar n-ai urmarit trendul precedentelor cinci sezoane cand Vocea si kix factor au scazut dupa preselectii si asta se intampla si pe piata internationala. @mile, Primele confruntari de la Vocea Romaniei din 2016, sunt peste primele confruntari din 2015, dar probabil cineva cu creierul spalat nu poate intelege asta. Cand chefi la cutite avea un punct de rating peste ProTV spuneai ca antena a spulberat ProTV. Acum ca ProTV are aproape 3 puncte de rating fata de a1, te prefaci ca nu vezi. @Allex, Cand se termina contractul nu pot sa-ti spun, dar sunt sanse mari dupa ce se termina sa se revina la buftea, eu asa am auzit. In aceasta perioada se filmeaza Master Chef la Kentauros.
  • daca-mi permiteti daca-mi permiteti
    @Expertul nu-i nevoie sa fii ne.simt.it. Era o opinie, m-asteptam ca intrand prima in fazele eliminatorii, Vocea sa fie mult mai urmarita decat X, care era inca in faza de preselectie. diferentele insa au fost marunte.
    PS
    presupun ca ghiolb.an.ismul este o trasatura a generatiei Pro.
  • iche iche
    de ce mai atractica incultura in ochii unora nu inteleg. normal ca vocea e mai urmarit, plus ca trebuie sa si intelegi ca sa apreciezi. E o idee buna SNL, probabil ca s-au prins ca merge tipul asta de format
  • mile mile
    expert, aici vorbim de faptul ca vocea nu este departe de xfactor ,ne ontereseaza acest sezon , nu ce a fost inainte , chiar daca sunt concurenti slabi antena merge bine , la concurenta directa , nu mai abera , poate ne explici tu de ce nu se uita mult mai multi la vocea
  • Allex Allex
    Expertule, da. Ce mai stii de Buftea? Nu se intorc cu productia acolo?
  • Expertul, Expertul,
    @daca-mi permiteti, Bati campii cu gratie! Daca cauti putin pe Pagina de media, vei observa ca in precedentele cinci sezoane Vocea si kix factor au scazut dupa preselectii! Astept niste cifre daca ai, cu audientele kix factor in crestere la fazele eliminatorii fata de auditii. Vocea a crescut in 2016, fata de primele confruntari din 2015, difuzate in 6 noiembrie, cand a obtinut 10.2 rating si 25.3% share. Mai vrei ceva?
  • daca-mi permiteti daca-mi permiteti
    m-asteptam la mai mult de la voce,credeam ca va spulbera x factor. se pare ca nu. in momentul in care x va ajunge la faza eliminatorie, cred ca va mai creste, au un format un pic mai spectaculos pe fazele eliminatorii.
  • Expertul, Expertul,
    @Allex, E vorba de formatul Saturday Night Live? @mile, kix factor crezi ca nu scade dupa preselectii? Toate talent show-urile obtin cele mai mari audiente cu auditiile si asta nu se intampla doar pe piata din Ro.
  • mile mile
    gcalken, se uita pt ca vocea nu este atractiva

Trimite un comentariu

sus