Skip to main content

DIN ARHIVĂ. Isterica de la concursurile interactive, acum candidată, primul mare viral Paginademedia.ro

 

VIDEO. Adela Lupşe, acum candidată PRU la alegerile parlamentare, s-a făcut remarcată în urmă cu aproape opt ani. “Isterica de la concursurile interactive” a fost, în ianuarie 2009, primul mare viral al Paginademedia.ro.

Publicitate

În ianuarie 2009, Paginademedia.ro a urcat pe youtube filmul (devenit celebru) cu momentul Vreau să sune telelefonul! în care Adela Lupşe încerca să îi convingă pe telespectatori să sune la concursurile interactive.

“Isterica de la concursurile interactive” s-a propagat rapid în online, iar filmul postat de Paginademedia.ro a ajuns la peste 400.000 de afişări.

Care era contextul?

În ianuarie 2009, postul Naţional TV a fost amendată cu 50 de milioane de lei pentru prestaţia isterică a unei prezentatoare de la concursurile interactive, în aceeaşi şedinţă în care CNA a decis mutarea acestor programe după ora 22.00.

Secvenţa de pe Naţional TV a fost incriminată pentru încălcarea prevederilor privind protecţia minorilor, dată fiind atitudinea de “violenţă nejustificată” a prezentatoarei, care se răzbună pe telefonul din studio, încercând să atragă cât mai mulţi telespectatori spre liniile telefonice.

VIDEO. Adela Lupşe, în momentul postat de Paginademedia.ro, acum arhicunoscut

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • prapastiosu prapastiosu
    Langa isterica asta trebuie musai sa se alature si Cretuleasca, Dana Grecu, Stoiceasca! Ghitzaaaa, te rog primeste-le in partidul tau PRU pe toate prezentatoarele TV diagnosticate cu sindromul premenstrual timpuriu! Cand o sa le scapi din lesa/asmuti in parlament or sa faca prapad. D-abia astept!
    Da-le Doamne un loc in parlament, caci ne meritam soarta!
  • septi septi
    Asta e PRU. Ghita, Diaconu, isterica asta, Palada, la care se mai adauga niste luzari de la alte partide care s-au trezit cu mare dragoste de neam dupa ce n-au mai fost pusi pe locuri eligibile si care oricum altceva nu stiu sa faca. Exact asta vor face si in parlament, daca, prin absurd, intra. Vadim era mic copil. Pe cand vine si Codrin Stefanescu?

Trimite un comentariu

sus