Skip to main content

Isteria din concursurile interactive, amendată cu 50 de milioane de lei

 

Naţional TV a fost amendată cu 50 de milioane de lei pentru prestaţia isterică a unei prezentatoare de la concursurile interactive, în aceeaşi şedinţă în care CNA a decis mutarea acestor programe după ora 22.00.

Publicitate

Secvenţa de pe Naţional TV a fost incriminată pentru încălcarea prevederilor privind protecţia minorilor, dată fiind atitudinea de “violenţă nejustificată” a prezentatoarei, care se răzbună pe telefonul din studio, încercând să atragă cât mai mulţi telespectatori spre liniile telefonice.

Iată secvenţa amendată:

Isterica din concursurile interactive

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daninho daninho
    mai are un pic si vrea sa mute si muntii din loc
  • Cony Cony
    e nebuna rau detot :)) totusi mie mi se pare un concurs stupid.Am sunat si eu si nu am intrat in emisie :((
  • Sake Sake
    Park ar fii xena printesa razboinica , ce .. pff aia e pistol cu apa pe langa prezentatoare.Ma si gandesc dak are copii .. cum se poarta cu ei .. Doamne.
  • Bordas Attila Bordas Attila
    Este foarte trist ce se intampla cu emisiuniile romanesti. Din pacate nu prea au gust, si din pacate sunt numai oameni fara nici un talent in fata camerei. Trist. Trist. auleu ce trist...
  • Razvian Razvian
    Pfuaileu...
    Iubesc aceste concursuri intereactive >.>
  • Emilya Emilya
    Lord,have mercy!!! :))))
  • V. X-ulescu V. X-ulescu
    ei, asta e mai tare decat aia care a inceput sa planga!
    dar eu zic ca mai bine isi dadea bluza jos si vorbea suav :)
  • claudiu pacearca claudiu pacearca
    Solutia este VACA... am castigat? >:))
  • mia mia
    @ filip cna: si coca si xanax te relaxeaza, nici pe departe nu te fac sa te comporti in felul asta, asa ca dak vrei sa te dai mare ca stii despre droguri fa'ti macar temele inainte.
    cat despre "avertismentul" tau legat de verde... te crezi interesant..? de ce nu scrii un "handbook of buying weed", il poti posta aici... L-)
  • Justice Justice
    lasati fata sa-si faca numarul, ce v-a apucat...? poate sa-i pocnesca tot capul, daca ''superiorii'' ei sunt multumiti...
    sincer spitalul de nebuni e plin de potentiale moderatoare si poate chiar mai inventive...cine stie ce ne mai rezerva viitorul in...televiziune...ai mila doamne!!!
  • Florian Florian
    Ce sa mai zic... se da orice pe TV, de aceea l-am inchis definitiv :)
  • durox durox
    deosebit!!!
    mi se pare o frectie la piciorul de lemn amenda CNA. pe langa asta, n-are ce cauta CNA-ul sa dreaga mersurile extra-penale, atat timp cat telespectatorul pune botul sau dupa caz, ridica telefonul. aici nu e vorba de nici o “violenţă nejustificată”, ci este pur cretinism si intr-o oarecare masura, barometru al telespectatorului...
    cum ziceam, deosebit!!! :}:}
  • markdan markdan
    Telefonul nu suna direct in studio. Oricum in direct intra cine este norocosul in urma selectiei facute in spatele camerelor de filmat. Telefonul cu pricina este doar pt show. Daca tipa nu este o buna actrita care joaca un rol (de a tine lumea in fata tv, si a-i determina pe unii sa sune), atunci superiorii ei ar trebui sa opreasca circul asta pt ca fata se damblageste pe zi ce trece, si mai tarziu va fi de nerecuperat. Altfel, ne prinde bine din cand in cand si altceva decat ne-am obisnuit.
  • Adina Adina
    Fata, pai noi am tot sunat, da' daca telefonu' nu era in furca, ne venea ton de ocupat intr-una... Si nici nu l-ai fi auzit, ca prea tipai si nu te mai opreai.
    Poate data viitoare acuma, ce sa mai zicem?...
    PS1: decat o amenda, mai bine un pic de terapie de banii astia. Toata lumea ar avea de castigat. Sunt sigura ca si ea se intreaba de cateva ori pe zi cum de a ajuns in situatia asta.
    PS2: succes, scumpa! daca tii la sanatatea ta, nu mai tipa asa, ca iti crapa vreo capilara in capu ala frumos.
    PS3:stie cineva de ce nu suna telefonu?
  • DC DC
    @Andreea: da
    @Petrisor: nu e
    @fdsfs: radu filip e mort de multa vreme
    @Filip CNA: dealerii de droguri nu sunt cei mai cinstiti oameni. nicaieri
    @tudor: :)

    @CNA: ma bucur sa vad decizii cu care sunt de acord.

Trimite un comentariu

sus