Skip to main content

Evenimentul Sports Marketing va avea loc săptămâna viitoare, cu Marian Drăgulescu și Ana Maria Brânză invitați

 
Evenimentul Sports Marketing va avea loc săptămâna viitoare, cu Marian Drăgulescu și Ana Maria Brânză invitați

Adrenallina Sports PR & more, agenție dedicată comunicării sportive, organizează miercuri, 12 octombrie, prima Conferință de Sports Marketing din România.

La eveniment vor participa, într-unul dintre panelurile de dezbatere, gimnastul Marian Drăgulescu, Ana Maria Popescu, campioană olimpică la scrimă și Zolt Torok, alpinist. Cei trei vor vorbi despre cum se comunică sportul în România.

Publicitate

Speakerii evenimentului sunt: Valeria Răcila van Groningen și Oana Năstase - Asociația Bucharest Running Club, Alina Coman – Special Olympics Romania, Marcela Borteanu, United Way Romania, Andra Dediu – Genpact, Adelina Păsat – Nutrivita, Martin Zmelik – CEZ România, Cristian Logofătu – Bittnet, Andrei Crețu, Dan Moraru - 7card, Cristian China Birta.

Raluca Mihăilă, Events Manager, Adrenallina Sports PR & more: 

„Jocurile Olimpice de la Rio 2016 sunt și ele un indiciu pentru momentul la care se găsește sportul românesc acum. E nevoie de o nouă strategie pentru un altfel de viitor și poate că începutul stă în dezbateri, pentru ca apoi să trecem la fapte. Marketingul, comunicarea în sport este o rotiță esențială a acestei noi strategii. De aceea, prin Sports Marketing în România dorim să vorbim despre cum companiile pot folosi valorile sportului – forță, perseverență, performanță, fairplay – pentru a face bine comunității si pentru a avea în echipă oameni senini, motivați, proactivi și eficienți; despre cum putem comunica mai bine sportul si activitățile ce implică mișcare și o viață mai sănătoasă; despre cum putem schimba, fiecare dintre noi, în domeniul lui, fața sportului românesc.” 

Înscrierile la Conferință sunt deschise până marți, 11 octombrie, și se pot face aici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu