Skip to main content

Mircea Dinescu şi invitatul Mihai Găinuşă gătesc raţă la prima ediţie de „Politică şi delicateţuri”

 
Mircea Dinescu şi invitatul Mihai Găinuşă gătesc raţă la prima ediţie de „Politică şi delicateţuri”

Mihai Găinuşă este invitatul lui Mircea Dinescu la ediţia de debut al sezonului şase „Politică şi delicateţuri”, duminică, de la ora 15.00, la TVR 1.

Publicitate

Întâlnirea dintre cei doi va avea loc la Portul Cultural Cetate, unde vor găti raţă pe varză, cu o zi înainte de debutul la TVR.

Dinescu, despre Găinuşă la TVR: „În mod normal, TVR trebuie să devină cea mai importantă televiziune din România, iar o achiziţie precum Găinuşă este foarte importantă.”

Mihai Găinuşă: „Eu cred că faptul că suntem colegi o să ne apropie şi mai mult, fiindcă el, când o să vadă că e criticat în emisiunea mea, o să încerce să mă cheme la Cetate, eu o să mă prefac că nu vreau să vin, dar o să vin ca să ne împăcam. Şi dacă ne împăcăm, ne împăcăm la un pahar de coniac”.

Fostul cârcotaş va începe, din 17 ocotmbrie, un nou proiect la Televiziunea Română. Acesta va realiza „Ştirile de mâine”, un late nigh show despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eleonora Eleonora
    Doi oameni talentati si simpatici. Abia astept sa va vad. Mult succes!
  • prapastiosu prapastiosu
    Inca mai face emisiuni la TVR *** asta de Dinescu?
    Nu-i ajunge cat a *** de la Vantu? Prin prietenul lui Tanase, limba lunga, s-a lipit de borcanul cu delicateturi de la TVR si nu-i mai da drumul! Mai bine si-l aduce invitat permanent pe iubitul lui conducator Ion Ilici Iliescu, cu care a mancat impreuna la masa loviturii de stat din dec. 89.
    Pentru asta platesc eu abonamentul la TVR?
  • Adi Adi
    Îi creste cota lui excorta tv si de radio găinuşe. Oricum dinescu nu prea mai avea oameni ai momentului invitați în emisiune. Cât le-o da 500 de fără mâncare si vin. Când făcea emisiuni la Realitatea tv cu directorul actual a televiziunii române, "oameni suntem" zicea că pe cunostințe nu merge uite că merge si pe aici pe motiv că nu avem oameni. Plauzibil ce mai. Cei cu talent si tinerii criticați de madam aia să se descurce singuri

Trimite un comentariu

sus