Skip to main content

Simon Cowell, la America’s Got Talent până în 2019

 
Simon Cowell, la America’s Got Talent până în 2019

Simon Cowell, co-producătorul emisiunii America’s Got Talent, a semnat un nou contract cu NBC şi va rămâne în juriul emisiunii de talente din Statele Unite pentru încă trei sezoane, potrivit The Guardian.

Publicitate

În ultimii cinci ani, acesta şi-a adus aportul la poziţionarea emisiunii pe prima poziţie între programele cu cele mai mari audienţe la postul NBC.

Cowell va apărea în continuare la masa juraţilor, alături de Mel B, Heidi Lum şi Howie Mandel, odată cu startul sezonului al doisprezecelea al francizei, programat în vara anului viitor.

“Mi-a plăcut foarte mult sezonul trecut şi deja privesc înainte pentru a descoperi alte talente extraordinare în următorii ani. America’s Got Talent este un show fantastic şi, cel mai important, amuzant, de lucrat la el dar şi de privit”, a spus Simon Cowell, citat de the guardian.

Syco Entertainment (compania lui Simon Cowell), co-producătorul emisiunii America’s Got Talent, a spus că, în medie, ultimele ediţii ale show-ului au înregistrat audienţe de 13,5 milioane de privitori, cele mai mari din 2011 încoace.

Cowell a fost jurat la American Idol până în 2010, trecând mai apoi la The X Factor SUA timp de trei sezoane. Din anul 2013, de când formatul a fost anulat de Fox, Simon Cowell este la America’s Got Talent.

În paralel, acesta mai este jurat la producţiile britanice The X Factor UK din anul 2014 şi Britain’s Got Talent din anul 2007.

Mai mult, Cowel este producător al francizelor Idol (din 2002), The X Factor şi Got Talent.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus