Skip to main content

Site-urile educaționale ale Softwin, printre care Didactic, SuntParinte și Admitere liceu schimbă regia de publicitate

 
Site-urile educaționale ale Softwin, printre care Didactic, SuntParinte și Admitere liceu schimbă regia de publicitate

Didactic.ro, SuntParinte.ro, Olimpiade.ro, ViitoriOlimpici.ro și Admitereliceu.ro au o nouă regie de publicitate din această lună. Site-urile sunt din portofoliul Intuitext, divizia educațională a grupului Softwin.

Din această lună, publicitatea acestor site-uri, dar și a altora pe care le deține Intuitext, va fi administrată de regia Digital Contant, în mod exclusiv. Până acum, publicitatea a fost la compania Parenting ADS.

Publicitate

Digital Contact este regia de online a Tarsago Media Group. Activează în România din 2015 și reprezintă 50 de site-uri care au, potrivit companiei, 100 de milioane de afișări pe lună. Tarsago este deținătorul exclusiv al licenței de operare a produselor, brandurilor, promoţiilor şi operaţiilor Reader’s Digest în cinci ţări (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, România).

„Obiectivele colaborării vizează creșterea cifrei de afaceri pe zona de clienți direcți și intensificarea colaborării cu agențiile de publicitate din piață”, spune reprezentanții site-urilor.

Mara Ababei, Online Sales & Marketing Manager Softwin:

„Pentru următoarea perioadă ne-am propus să ne aliniem trendurilor internaționale din publicitatea online. Colaborăm cu DigitalContact pentru a concepe strategii de advertising cât mai relevante pentru audiențele din site-urile noastre, prin platforma de programmatic buying pusă la dispoziție de partenerii noștri.

În plus, ne dorim să creăm proiecte speciale, prin care să livrăm cititorilor noștri conținut nou, proaspăt, atât video, cât și scris, adaptat vocii fiecărui brand cu care vom colabora“.

Site-urile Intuitext însumează lunar peste 13 milioane de afișări:

  • Didactic.ro - Creată în 2003, această comunitate numără în prezent peste 790.000 de membri şi oferă 240.000 de materiale didactice.
  • SuntParinte.ro este din 2009 ghidul părinților pentru o educație completă a copiilor: școală, timp liber, psihologie.
  • AdmitereLiceu.ro oferă toate informațiile necesare pentru admiterea la liceu – metodologie, subiecte. Portofoliul Intuitext este completat de cele două site-uri de concursuri și olimpiade școlare, ViitoriOlimpici.ro și Olimpiade.ro.

De asemenea, Intuitext deţine şi produse educaționale adresate elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal:

  • ScoalaIntuitext.ro, pentru elevii de clasele I și a II-a;
  • ExamenulTau.ro, destinată elevilor de gimnaziu atât pentru pregătirea zilnică a temelor, cât și pentru teze sau Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a VIII-a;CD-uri educaționale, manuale școlare și auxiliare, publicate de editura Intuitext, disponibile în magazinul online www.intuitext.ro.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu