Skip to main content

Televiziunea Română, de la seriale coreene la japoneze. Aripi de mătase, prima producţie de acest gen, la TVR 2

 
Televiziunea Română, de la seriale coreene la japoneze. Aripi de mătase, prima producţie de acest gen, la TVR 2

Televiziunea Română a trecut de la serialele coreene, care s-au dovedit de succes în urmă cu şase ani la TVR 1, la producţii japoneze pe TVR 2.

Publicitate

Reamintim că, în 2010, serialele coreene erau „pe val” la postul public. Pe atunci, Secretele de la palat „bătuse” Telejurnalul în audienţă, iar singura emisiune cu cifre peste serial era „O dată-n viaţă”, după cum Paginademedia.ro scria AICI.

TVR 2, care va trece printr-un proces de modificare a grilei, anunţă lansarea serialului japonez "Aripi de mătase". Producţia va fi difuzată începând de săptămâna viitoare. Mai multe detalii despre noul serial găsiţi pe PaginadeSeriale.ro, AICI.

Totul despre seriale, pe Paginadeseriale.ro şi pe Pagina de Facebook

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Mulțumesc MULT.imi doream de mult să vad un serial japonez la tv.va mulțumesc pentru munca depusă țineți tot asa TVR.
  • maria maria
    Pentru Iuli - La TVR 2 se dau filme romanesti in fiecare marti (premiere) si duminică (la "Duminica filmului romanesc" - ciclu care exista de ani buni)
  • Iuli Iuli
    In loc sa difuzeze filme ROMANESTI produse recent, si baga toata nimicurile.. Trist ca nu ofera programe ROMANESTI
  • livia pila livia pila
    E o decizie minunata! Bravo grupului de la Iasi reinstalat in forta in fruntea TVR! Irina Radu, cu mare experienta si sirg in presa comunista, Carla Tompea, fiica de mare profesor de Marxism, Corneliu Calota, purtator de cuvint al guvernului Ponta (asta e oltean si tupeist, plus ***, Gherghescu, alt *** fara coloana vertebrala;. Bataia de joc fata de telespectatori este totala! Atentie, sunt Livia Pilă cea adevărată!

Trimite un comentariu

sus