Skip to main content

Un reportaj realizat de TVR în 1974, reluat după 42 de ani cu aceleaşi personaje

 
Un reportaj realizat de TVR în 1974, reluat după 42 de ani cu aceleaşi personaje

După 42 de ani, Televiziunea Română a realizat un reportaj cu 11 fraţi prezentaţi într-un material realizat tot de TVR în anul 1974.

Publicitate

Materialul va fi prezentat în cadrul primei ediţii a seriei de documentare Adevăruri despre trecut, care va fi difuzată la TVR 1, sâmbătă, de la ora 14.30.

Reportajul îi va prezenta pe toţi cei 11 fraţi ai familiei Jagolea, 10 fete şi un băiat, la 42 de ani după ce TVR a realizat cu aceştia un reportaj despre viaţa lor de zi cu zi.

Raluca Rogojină, producătoarea seriei Adevăruri despre trecut:

„Povestea familiei Jagolea a continuat să se scrie în toţi aceşti ani. Ca orice poveste, are în ea bucurii şi tristeţi. Ce s-a întâmplat cu cei 11 copii, cum au supravieţuit, cum şi-au trăit dramele şi bucuriile aflăm direct de la ei într-un documentar emoţionant. Este o poveste despre a creşte copii în România înainte şi după ‘89.”

În anul 1974, un reportaj al Televiziunii Române prezenta viaţa de zi cu zi a unei familii din Bucureşti cu 11 copii. Reportajul vorbea despre o familie obişnuită care încerca să supravieţuiască perioadei în care România a fost sub regim comunist.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus