Skip to main content

VIDEO. O televiziune dedicată câinilor va intra în România anul viitor

 
VIDEO. O televiziune dedicată câinilor va intra în România anul viitor

Un nou post plănuiește să intre în România, în 2017. Televiziunea Dog TV, care are programe create dedicate câinilor, se va extinde anul viitor pe mai multe teritorii, anunță presa străină. Postul, lansat în urmă cu patru ani, are printre investitorii strategici grupul Discovery Communication. 

Investiția făcută de Discovery Communications, în 2014, în Dog TV a permis rețelei TV să se extindă în afara Statelor Unite, în țări precum Marea Britanie, China, Germania, Israel, Franța și Olanda. 

Publicitate

Postul țintește acum să se lanseze în 2017 în alte 14 țări, printre care și România. Lista țărilor: Australia, Brazilia, Polonia, Argentina, Canada, Italia, Romania, Rusia, Spania, Danemarca, Suedia, Finlanda, Croația și Elveția. 

Potrivit reprezentaților Dog TV, programele canalului au fost dezvoltate și testate special pentru a atrage atenția caninelor. 

Dog TV a fost lansat în februarie 2012, inițial ca un test pentru piața din San Diego. Canalul a fost un succes și a ajuns să fie distribuit în mai multe regiuni. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu