Skip to main content

Antena 1 HD și Antena 3 HD au intrat și pe UPC

 
Antena 1 HD și Antena 3 HD au intrat și pe UPC

UPDATE. UPC a mutat Antena 3 HD de pe poziția 408, unde era inițial dimineață, pe 174, imediat după Antena 1 HD. "Am făcut această mutare pentru ca și Antena 3 să fie în aceeași zonă unde sunt grupate toate canalele românești HD", au explicat schimbarea oficialii UPC pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

După ce, ieri, Antenele în variantele HD au intrat pe RCS, de astăzi, două dintre posturile Intact se văd și pe UPC.

Care sunt canalele?

UPC a introdus în grilă postul Antena 1 HD și Antena 3 HD. Pe UPC Digital, Antena 1 HD este pe UPC pe canalul 173, imediat după Pro TV HD (171) și Kanal D HD (172).

Antena 3 HD a fost plasat de UPC - în varianta Digital - în zona canalelor de știri. Dimineața, era pe 408, după B1 și Nașul TV și înainte de Euronews. Ulterior, a fost mutat pe 174. Antena 3 HD la UPC are o poziție mai bună decât Digi 24, care rămâne pe 809, între două canale religioase și înainte de posturile pentru adulți.

După intrarea pe UPC, Antenele HD acoperă o mare parte din țara: sunt pe RCS, UPC, Telekom, Akta și Orange.

GALERIE FOTO.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Mile, dacă pro tv are cultura,atunci,de ce nu vorbim despre cultura adevărată, de la TVR,despre Nocturne,despre Profesioniștii etc,da-mi un exemplu despre acest post TV, în afara de Mama ruta, și pitipoancele lui Andra,cine ,mai e ,ipromovat intens,second-hand hand-uri ca Mona, Smiley,pensionara de Loredana,sau cerebelulea mere.Hai,fugi,tu,cu fițele tale de intelectual,
 • mă bucur că au băgat antenele hd peste tot, din respect pt majoritatea telespectatorilor. Tot spuneți de mile, pe care și eu l-am criticat de foarte multe ori pt obsesia lui sâcâitoare pentru antene, dar postacii protv sunt si mai obsedați, si mai multi. Cu ce va deranjează, dragi marian, Claudiu , radu, f. , expertul si altii, faptul că difuzorii de cablu au bagat antenele hd ( după ce ați criticat de ani de zile antenele ca nu baga hd, ca si mine de altfel), aveți telecomanda, nu va uitați. Zicea cineva ca nu este cultura acolo, poate vede cultura la protv, era un tvr cultural și s- a închis ca era pe locul 40 la audiente, cred că nici realizatorii nu se uitau. Pe mine ma supăra altceva: emisia hd a antenei 1 e mă proasta decât a protv, deși cică aparatura e mai nouă, care e explicația? Sa speram ca sunt doar greșelile de început, așa a avut si kanal d la începutul hd- ului lor, si imaginile se vor îmbunătăți. M-ar bucura să treacă și national tv, si prima tv la hd, sa fie o concurenta si mai buna, da se investească mai mult și în producții si sa avem televiziuni multe si bune, ca oamenii să aibă de unde alege, să nu mai fie obsedați de antene sau obsedați de protv. O seara faina, la multi ani antena 1 pt ieri, la multi ani protv pt mâine, si aștept telekom să bage cablu digital în oradea si ale orașe unde nu au ajuns
 • Vad ca,toți, va dați, de ceasul morții cu hd ul antenisti lor, dar,vreo schimbare în calitate s-a sesizat cineva?aceiași maneliști, aceiași prezentatori de doi bani etc,emisiuni noi,no,ceva cultural no,e clar,fraților, ca,aveți mari carente de cultura,Sunt vreo doua persoane care au pus punctul pe i Marian,și, Cătălin, în rest,doar sa fie băgați în seamă.
 • @PaginadeMedia/Petrișor Obae. Ar trebui ca mâine să dați audiențele de azi ale Antenelor având în vedere că-s în toate rețelele de cablu. Sau ați intrat și voi în mini-vacanța de 1 Decembrie?
 • La Romtelekom, dolce, doar Antena 1 intra HD, restul e poveste. Am sunat la operator, la voi la antene, degeaba, e o imagine super urata, mai bine nu mă mai uit la voi !
 • Halal ca au bagat antenele HD si DIGI24 nu.
  Sunt la UPC de jumatate de an si e cam enervanta strategia cu DIGI 24.
  Nu are EPG, este doar varianta SD si e pus la coada. M-am obisnuit dar o sa scap de dependenta asta odata cu schimbarea furnizorului.
  Actiunile de genul asta nu le pot cataloga decat ca fiind golanii de vataf.
 • Auzi mai Iuli dar chiar ai inebunit acum vrei peste tot Antene hd ai toate cablurile acum a ti inebunit bucurativa cu ce aveti . mizeri hd , mizerii hd

Trimite un comentariu