Skip to main content

Costin Giurgea și Tudor Bratu de la TVR, la Pro TV. Vor avea o nouă emisiune auto

 
Costin Giurgea și Tudor Bratu de la TVR, la Pro TV. Vor avea o nouă emisiune auto

Costin Giurgea și Tudor Bratu, care au realizat până recent emisiunea Mașini, teste și verdicte la TVR, se alătură Pro TV. Cei doi vor realiza, în curând, emisiunea Super Speed. Producția va debuta sâmbătă, 12 noiembrie, de la 10.30. 

În fiecare ediție, Costin și Tudor vor testa mașini sport, vor face teste comparative cu cele mai noi modele de pe piață și vor avea și invitați vedete, care vor participa la teste. 

Publicitate

Costin Giurgea: „În mod ideal, Super Speed ar trebui să fie pentru noi un mediu matur în care să îmbinăm frumos aventuri, supercaruri, invitați care au sau nu au treaba cu mașinile și comparative cu mașini accesibile. Cel mai probabil, o să facem toate astea, o să spunem adevărul și numai adevărul despre mașini și, în plus, o să facem mult mișto unul de altul.”

Tudor Bratu a completat: „Super Speed? Super Speed e atunci când speli mașina pe ploaie, când preferi să faci o călătorie de 3000 de kilometri cu mașina în loc de avion, când mulezi pedala de accelerație pe mocheta de pe podeaua mașinii sau când Giurgea vine cu ideea genială de a încerca să traversăm România pe off-road într-o Dacie 1100. Cam asta o să fie Super Speed.” 

Super speed, cu Costin Giurgea și Tudor Bratu

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Din ce am citit pe tvrplus.ro Bratu e cu "nemtestile" iar din ce am vazut prin filmarile lor anterioare, Giurgea e fan Honda...dar din cate am vazut si pe site-ul lor, e plin de nemtesti si europene in general. Presimt ca fanii masinilor japoneze nu vor face parte neaparat din audienta lor.
  • Pacat ca va fi dimineata... Daca tot vor adauga si "vedete", probe s.a. se apropiau de formatul Top Gear, merita sa fie seara.

Trimite un comentariu