Skip to main content

Costin Giurgea şi Tudor Bratu de la TVR, la Pro TV. Vor avea o nouă emisiune auto

 
Costin Giurgea şi Tudor Bratu de la TVR, la Pro TV. Vor avea o nouă emisiune auto

Costin Giurgea şi Tudor Bratu, care au realizat până recent emisiunea Maşini, teste şi verdicte la TVR, se alătură Pro TV. Cei doi vor realiza, în curând, emisiunea Super Speed. Producţia va debuta sâmbătă, 12 noiembrie, de la 10.30.

Publicitate

În fiecare ediţie, Costin şi Tudor vor testa maşini sport, vor face teste comparative cu cele mai noi modele de pe piaţă şi vor avea şi invitaţi vedete, care vor participa la teste.

Costin Giurgea: „În mod ideal, Super Speed ar trebui să fie pentru noi un mediu matur în care să îmbinăm frumos aventuri, supercaruri, invitaţi care au sau nu au treaba cu maşinile şi comparative cu maşini accesibile. Cel mai probabil, o să facem toate astea, o să spunem adevărul şi numai adevărul despre maşini şi, în plus, o să facem mult mişto unul de altul.”

Tudor Bratu a completat: „Super Speed? Super Speed e atunci când speli maşina pe ploaie, când preferi să faci o călătorie de 3000 de kilometri cu maşina în loc de avion, când mulezi pedala de acceleraţie pe mocheta de pe podeaua maşinii sau când Giurgea vine cu ideea genială de a încerca să traversăm România pe off-road într-o Dacie 1100. Cam asta o să fie Super Speed.”

Super speed, cu Costin Giurgea şi Tudor Bratu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • JDM JDM
    Din ce am citit pe tvrplus.ro Bratu e cu "nemtestile" iar din ce am vazut prin filmarile lor anterioare, Giurgea e fan Honda...dar din cate am vazut si pe site-ul lor, e plin de nemtesti si europene in general. Presimt ca fanii masinilor japoneze nu vor face parte neaparat din audienta lor.
  • Alex Alex
    Pacat ca va fi dimineata... Daca tot vor adauga si "vedete", probe s.a. se apropiau de formatul Top Gear, merita sa fie seara.
  • Allex Allex
    Promotor
  • Doru Doru
    Cea mai buna veste pe ziua de azi. Nu cea cu trecerea antenelor la HD.

Trimite un comentariu

sus