Skip to main content

Fostul jurnalist de la Ziarul Financiar Răzvan Voican s-a stins la doar 39 de ani

 
Fostul jurnalist de la Ziarul Financiar Răzvan Voican s-a stins la doar 39 de ani

S-a stins fostul redactor-șef adjunct de la Ziarul Financiar, Răzvan Voican. În ultimul an, el fusese consultant pe comunicare al presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiară, Mișu Negrițoiu. 

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de ASF. „O “penita” redutabila si un om minunat, cu un destin intrerupt prea devreme – anul viitor urma sa implineasca 40 de ani. Gandurile noastre sunt alaturi de familia lui Razvan”, au arătat aceștia într-un mesaj.

Publicitate

Răzvan Voican a fost redacto-șef adjunct la Ziarul Financiar între 2005 și 2014. Din aprilie 2015 el a devenit consultant pe comunicare al președintelui ASF. 

Mesajul ASF, în continuare:

Autoritatea de Supraveghere Financiara anunta cu profund regret ca Razvan Voican, consilier de comunicare al Presedintelui ASF, a incetat azi-noapte din viata, in urma unei afectiuni intervenite subit si care a avansat fulgerator.

Razvan s-a alaturat echipei ASF in primavara anului 2015, dupa o cariera de 14 ani ca jurnalist la Ziarul Financiar. O “penita” redutabila si un om minunat, cu un destin intrerupt prea devreme – anul viitor urma sa implineasca 40 de ani. Gandurile noastre sunt alaturi de familia lui Razvan.

 Dumnezeu sa il odihneasca!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu