Skip to main content

FOTO. Un angajat HotNews, dat afară, după o postare dură la adresa lui Ponta

 
Captura a fost primita de la un cititor Paginademedia.ro
Captura a fost primita de la un cititor Paginademedia.ro

Postare cu scandal la HotNews. Un angajat al publicaţiei a postat cu câteva ore în urmă un status jignitor la adresa lui Victor Ponta chiar pe pagina de Facebook a publicaţiei: „Sper să crăpi, Victor Ponta”. Postarea care a stat mai bine de 15 minute online a dispărut ulterior, iar redactorul-şef al HotNews a prezentat scuze publice, menţionând că angajatul a fost concediat.

Publicitate

„Ne cerem scuze public atat lui Victor Ponta, cat si publicului, pentru aceasta postare care nu are ce cauta in spatiul public. Colaboratorul care a postat acest lucru a fost data afara de la HotNews.ro”, a scris Pantazi, pe Facebook.

Captura în cauză a fost trimisă Paginademedia.ro de către un cititor.

Cristi Pantazi, redactor-şef HotNews

Unul dintre editorii contului de Facebook ai HotNews.ro a avut o postare ingrozitoare, inacceptabila, la adresa fostului premier Victor Ponta. Ne cerem scuze public atat lui Victor Ponta, cat si publicului, pentru aceasta postare care nu are ce cauta in spatiul public. Colaboratorul care a postat acest lucru a fost data afara de la HotNews.ro. Reiteram atasamentul nostru pentru decenta discursului in spatiul public si hotararea de a lupta cu orice mijloace pentru a pastra un spatiu public curat. Inca o data, prezentam scuzele noastre.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tbancu tbancu
    ***, ce spui intrain categoria: ai mei sunt buni (cu diverse variante: plagiatul lui kovesi e bun, al lui Ponta e inacceptabil... s.a.). Eu nu am spus ca A3 sau Jurnalul nu au meritat "distinctiile" oferite de petrisor. Am spus doar ca petrisor are dubla masura in evaluare activitatii jurnalistice. Curat deontologic
  • spagatistu spagatistu
    @tbancu,
    Poate că ar trebui să faci distincție între sutele de mii de telespectatori care se uita ore întregi la minciuni si o postare pe fb.
    Apoi este vorba și de reacție: ai văzut/ auzit scuze de la Gadea după ce i-a balacarit pe unii și alții? L-a dat cofetarul afara? În situații similare Raspopitu nu numai ca nu-si cerea scuze, dar mai f acea câteva emisiuni cu Badea si Ciuvică argumentând ca-i normal sa ii dorim lui Ponta să crape pentru ca a plagiat.
  • tbancu tbancu
    Pentru lucruri mult mai usoare paginutademedia avea titluri ce incepeau cu "derapaj' sau alte variante cu grad mare de indignare... desigur, atunci vorbeam de A3 sau Jurnalul national. La hotnews si protv insa indignarea e asa..... in versiune informativa....
    rusinica petrisor... rusinica
  • stefan stefan
    Tapalaga de ce nu se da afara cand are iesiri similare?

Trimite un comentariu

sus