Skip to main content

Guran, despre ura faţă de occident, propagată pe TV în campania electorală, primul în blogosferă

 
Guran, despre ura faţă de occident, propagată pe TV în campania electorală, primul în blogosferă

Articolul de opinie al lui Moise Guran despre discursul împotriva "Invadatorilor din occident" utilizate în talkshow-urile de pe TV în campania electorală pentru alegerile parlamentare, a circulat pe Facebook.

Publicitate

Materialul de pe biziday.ro, cu titlul ”Noi şi Invadatorii… Din nou, în contre jour cu Istoria”, a adunat aproape 2.200 de aprecieri şi distribuiri pe Facebook într-o zi, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

“Cu un ochi la campania electorală nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng la atâţia pumni în mesele de talkshow ale televiziunilor. Trimiteri de ură, fără perdea, pentru cei care ne-au mai furat ţara şi la alegerile trecute şi încă vor să ne-o mai fure.

De ce să nu crească dom’le salariile românilor? Ca să ia multinaţionalele bănişorii noştri şi să îi ducă în străinătate? Ce ne-a adus nouă dom’le sclavia asta pe salarii de doi lei? Ţara noastră e bogată, se ştie, dar ne-au furat-o! Întâi romanii, apoi turcii, acum NATO şi cu UE…Vă sună cunoscut discursul?”

În topul celor mai apreciate şi distribuite cinci articole publicate marţi în blogosferă au intrat materiale de pe Biziday.ro, Petreanu.ro, Simonatache.ro, Tolo.ro şi Blogurile Adevărul.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole din blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Biziday.ro, ”Noi şi Invadatorii… Din nou, în contre jour cu Istoria”

- 2182 like-uri & share-uri;

În timpul ăsta, ignorând cu nesimţirile frământările naţionalist-salariale din România, restul lumii se pregăteşte pentru altă ordine mondială. Obama umblă creanga prin Europa, se sfătuieşte cu Merkel, cu Hollande, cu marii aliaţi ai Statelor Unite, încercând să vadă cum şi ce s-ar mai putea salva din calea unui foarte previzibil război comercial. Unul care sigur, ne va izola şi dacă nu vrem, dar să mai şi vrem, dar adevărata problemă cu războaiele comerciale în istorie e alta. De regulă, ele sunt doar paşi premergători ai războaielor-războaie, alea pe bune, cu tancuri, bombe şi rachete. Şi cu multă ură!

2. Petreanu.ro, ”Arhiva Electrecord, acum online”

- 1411 like-uri & share-uri;

Zaf a dat în weekend peste o aplicaţie românească grozavă: Electrecord. Sunt sute, poate chiar mii de înregistrări în aplicaţie – presupun că, de fapt, e toată arhiva Electrecord aici – şi merge brici, rapid şi fără sughiţuri.

3. Simonatache.ro, ”Ban, ban, să-nălţăm!”

- 1145 like-uri & share-uri;

România are cele mai multe biserici din toată lumea ortodoxă. Sunt sate mici, cu sub 100 de enoriaşi, care au şi câte trei lăcaşuri de cult. De ce? Pentru că sunt, de fapt, fabrici de făcut bani.

4. Tolo.ro, ”PARCHETUL DIN IAŞI A DESCHIS IERI UN DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ! NOI ACTE INTERNE CONFIRMĂ: VITALAIRE ÎNCASA BANI ŞI DE LA CAS, ŞI DE LA PACIENŢI. BOLNAVII RESTANŢI SÎNT AMENDAŢI CU 73% PE AN!”

- 1056 like-uri & share-uri;

Dumitra Niculina Opincă s-a născut pe 12 august 1963 şi a murit devreme, pe 20 mai 2010. E a trăit în satul Valea Cheii, comuna Păuşeşti-Măglaşi, judeţul Vâlcea. Ca în basme, duhul femeii dispărute la 47 de ani a continuat să colinde un an şi jumătate instanţele româneşti, la chemarea firmei Vitalaire. Până când, în zorii zilei de 17 octombrie 2011, Judecătoria Iaşi a pus capăt filmelor cu vampiri.

5. Blogurile Adevarul, ”Drumul Negru al României”, de Dan Antonescu

- 687 like-uri & share-uri.

Te trezeşti dimineaţa, îţi pregăteşti cafeaua şi vrei să afli ştirile, dar, aproape invariabil, partea de început a jurnalelor seamănă cu un necrolog. Indiferent cât zahăr ai pune-n cafea, tot amară rămâne cu asemenea ştiri. Aproape în fiecare dimineaţă afli că pe timpul nopţii care a trecut s-au mai petrecut alte şi alte accidente rutiere.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus