Skip to main content

Guran, despre ura faţă de occident, propagată pe TV în campania electorală, primul în blogosferă

 
Guran, despre ura faţă de occident, propagată pe TV în campania electorală, primul în blogosferă

Articolul de opinie al lui Moise Guran despre discursul împotriva "Invadatorilor din occident" utilizate în talkshow-urile de pe TV în campania electorală pentru alegerile parlamentare, a circulat pe Facebook.

Publicitate

Materialul de pe biziday.ro, cu titlul ”Noi și Invadatorii… Din nou, în contre jour cu Istoria”, a adunat aproape 2.200 de aprecieri şi distribuiri pe Facebook într-o zi, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

“Cu un ochi la campania electorală nici nu știu dacă să râd sau să plâng la atâția pumni în mesele de talkshow ale televiziunilor. Trimiteri de ură, fără perdea, pentru cei care ne-au mai furat țara și la alegerile trecute și încă vor să ne-o mai fure.

De ce să nu crească dom’le salariile românilor? Ca să ia multinaționalele bănișorii noștri și să îi ducă în străinătate? Ce ne-a adus nouă dom’le sclavia asta pe salarii de doi lei? Țara noastră e bogată, se știe, dar ne-au furat-o! Întâi romanii, apoi turcii, acum NATO și cu UE…Vă sună cunoscut discursul?”

În topul celor mai apreciate şi distribuite cinci articole publicate marţi în blogosferă au intrat materiale de pe Biziday.ro, Petreanu.ro, Simonatache.ro, Tolo.ro şi Blogurile Adevărul.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole din blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Biziday.ro, ”Noi și Invadatorii… Din nou, în contre jour cu Istoria”

- 2182 like-uri & share-uri;

În timpul ăsta, ignorând cu nesimțirile frământările naționalist-salariale din România, restul lumii se pregătește pentru altă ordine mondială. Obama umblă creanga prin Europa, se sfătuiește cu Merkel, cu Hollande, cu marii aliați ai Statelor Unite, încercând să vadă cum și ce s-ar mai putea salva din calea unui foarte previzibil război comercial. Unul care sigur, ne va izola și dacă nu vrem, dar să mai și vrem, dar adevărata problemă cu războaiele comerciale în istorie e alta. De regulă, ele sunt doar pași premergători ai războaielor-războaie, alea pe bune, cu tancuri, bombe și rachete. Și cu multă ură!

2. Petreanu.ro, ”Arhiva Electrecord, acum online”

- 1411 like-uri & share-uri;

Zaf a dat în weekend peste o aplicație românească grozavă: Electrecord. Sunt sute, poate chiar mii de înregistrări în aplicație – presupun că, de fapt, e toată arhiva Electrecord aici – și merge brici, rapid și fără sughițuri.

3. Simonatache.ro, ”Ban, ban, să-nălțăm!”

- 1145 like-uri & share-uri;

România are cele mai multe biserici din toată lumea ortodoxă. Sunt sate mici, cu sub 100 de enoriași, care au și câte trei lăcașuri de cult. De ce? Pentru că sunt, de fapt, fabrici de făcut bani.

4. Tolo.ro, ”PARCHETUL DIN IAȘI A DESCHIS IERI UN DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ! NOI ACTE INTERNE CONFIRMĂ: VITALAIRE ÎNCASA BANI ȘI DE LA CAS, ȘI DE LA PACIENȚI. BOLNAVII RESTANȚI SÎNT AMENDAȚI CU 73% PE AN!”  

- 1056 like-uri & share-uri;

Dumitra Niculina Opincă s-a născut pe 12 august 1963 și a murit devreme, pe 20 mai 2010. E a trăit în satul Valea Cheii, comuna Păușești-Măglași, județul Vâlcea. Ca în basme, duhul femeii dispărute la 47 de ani a continuat să colinde un an și jumătate instanțele românești, la chemarea firmei Vitalaire. Până când, în zorii zilei de 17 octombrie 2011, Judecătoria Iași a pus capăt filmelor cu vampiri.

5. Blogurile Adevarul, ”Drumul Negru al României”, de Dan Antonescu

- 687 like-uri & share-uri.

Te trezeşti dimineaţa, îţi pregăteşti cafeaua şi vrei să afli ştirile, dar, aproape invariabil, partea de început a jurnalelor seamănă cu un necrolog. Indiferent cât zahăr ai pune-n cafea, tot amară rămâne cu asemenea ştiri. Aproape în fiecare dimineaţă afli că pe timpul nopţii care a trecut s-au mai petrecut alte şi alte accidente rutiere.
 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu