Skip to main content

Reacţie Radu Herjeu: Da, mă deranjează că foarte multe speţe ajung, din motive de lipsă a şedinţelor, să se prescrie şi să nu mai fie discutate

 
Radu Herjeu
Radu Herjeu

„După 21 de ani în care am răspuns doar pentru mine, mă văd pus în situaţia de a fi judecat pentru activitatea unor oameni pe care eu n-o pot influenţa sub nicio formă”, scrie Radu Hejeu pe blogul personal, într-o postare pe blog apărută la scurt timp după ce Paginademedia.ro a scris despre cele aproape 2.000 de plângeri pe care forul nu le va mai analiza pentru că s-au prescris. De ce s-au precris. Din vina CNA, am scris noi.

Publicitate

Membrul CNA a postat la o zi după articolul de pe Paginademedia.ro textul intitulat Eu răspund doar pentru mine.

Ce spune Herjeu, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului: „Da, activitatea instituţiei are multe sincope. Da, din afară poate să pară, uneori, că eficacitatea ei e scăzută. Că ”nu face nimic”. Dar asta nu înseamnă că nimeni de acolo nu face nimic şi că toţi sunt vinovaţi, în egală măsură, pentru lipsa rezultatelor dorite de telespectatori.”

„Da, mă deranjează că foarte multe speţe ajung, din motive de lipsă a şedinţelor, să se prescrie şi să nu mai fie discutate şi, eventual, urmate de o sancţiune.

Da, astfel scapă unele derapaje grave, prin a căror amendare s-ar da un semnal în rândul opiniei publice că posturile nu pot face chiar orice le trece prin cap sau buzunar, că există un organism care face toate eforturile pentru a limpezi puţin apele extrem de tulburi ale spaţiului audiovizual din România. Şi, cât ţine de mine, chiar fac tot posibilul.

Da, mă deranjează că amenzile sunt, de mult ori, simbolice. Şi nu au rolul de a-i descuraja pe cei culpabili să repete încălcarea legii. Dar aşa funcţionează democratic sistemul. Pe care l-am acceptat atunci când am decis să mă implic.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • david david
    Intrebarea e: ce face herjeul sa indrepte situatia in afara sa se mire? E platit pentru altceva.
  • marian marian
    Iuli spre fericirea ta . ca sa *** de fericire .
    National CANALUL 1 ANTENUTA 2 . PRO 3
    Urban ANTENUTA 1 CANALUL 2 PRO 3
    Comercial ANTENUTA 1 PRO 2 si restul bucura te
  • Iuli Iuli
    Audientele de ieri le mai dati, sau doar cand Pro e pe 1 le dati?

Trimite un comentariu

sus